Gigi Becali, anunţ ŞOC despre Cristi Borcea. „Nu mai are niciun BAN. Are 30 de milioane de euro DATORII!”

Gigi Becali a sărit în apărarea lui Cristi Borcea, după ce o anchetă a Adiministraţiei Naţionale a Penitenciarelor a scos la iveală mai multe nereguli legate de tratamentul preferenţial al fostului şef de la Dinamo.

01 feb. 2016, 11:37
Gigi Becali, anunţ ŞOC despre Cristi Borcea. „Nu mai are niciun BAN. Are 30 de milioane de euro DATORII!”

Ancheta a descoperit că, la Poarta Albă, Cristi Borcea avea o cameră mochetată, cu televizor, frigider personal şi acces la telefonul mobil ori de câte ori îşi dorea. În plus, avea o bicicletă de fitness, iar la control s-a descoperit că ascundea peste 400 de pastile psihotrope.”Euam vorbit cu el ieri şi era foarte supărat, nu mai zâmbeşte, mi-a zis „Naşule, nu mai suport!”. Bicicleta asta a avut aprobare, s-a dat că a avut aparat de fitnes… s-a vorbit despre medicamente, sute de pastile… avea reţetă de la doctor! El şi în libertate trebuia să ia 10 pastile când dormea”, a spus Gigi Becali la România TV.

CITEŞTE ŞI Scandal la POARTA ALBĂ. Cum erau REEDUCAŢI Gigi Becali şi Cristi Borcea DUPĂ GRATII

„Aceşti oameni, vorbesc despre conducerea ANP, au o mentalitate criminală, sunt înapoiaţi, se ghidează după ce văd la TV. Dacă văd că Borcea are amante, stepper, să vedem de ce are, nu-i mai dau voie! Ei nu sunt oameni, s-au demonizat! Eu vă spun că a avut, tot ce a făcut a fost conform regulamentului şi a avut aprobare de la medic”, a mai adăugat Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali: Ăia de la ANP habar n-au de lege. Sunt directori de puşcării care au mentalitate criminală

Gigi Becali a mai spus că fostul boss al lui Dinamo a rămas sărac: „Toată averea lui e gajată la bancă, nu dă nimic la nicio amantă, toate proprietăţile sunt gajate la bănci şi nu dă nimic, pentru că nu are niciun ban! Mi-a spus „Naşule, nu am nici 5 bani, am 30 de milioane credite la bancă, casa în care stă Mihaela e gajată la bancă”. Le-a pus colateral gaj, a garantat pentru firmele lui şi are 30 de milioane. Mi-a mai spus că „dacă  nu merg societăţile, sunt zero, de unde să dau la amante?”.