Gigi Becali: "Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul"

Publicat: Vineri, 27 Martie 2020 14:22 // Actualizat: Vineri, 27 Martie 2020 14:22 // Sursa: romaniatv.net

Gigi Becali consideră că România, ar trebui să înceapă de pe acum să ia măsuri serioase care să prevină sau măcar să amortizeze criza economică.

Gigi Becali e de părere că o soluție salvatoare ar fi implicarea celor mai puternici oameni de afaceri în stabilizarea economiei. Potrivit milionarului, aceștia ar putea contribui atât financiar, cât și punându-și la dispoziție cunoștițele economice despre gestionarea banilor și a perioadelor de criză.

"Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat și să băgăm bani mulți ca să fim cot la cot cu ei. Criza de Coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc și banul, și dacă injectăm și noi măcar 20 -30 de miliarde, putem să plecăm de pe loc și să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm și plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc.(...) Dați-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri și să luăm noi măsurile astea de economie.. Dacă nu știți, nu ne e rușine."


De când a început criza, Gigi Becali s-a implicat cu donații importante pentru spitale, cu aprovizionarea medicilor cu măști și echipament de protecție și chiar cu ajutoare oferite bătrânilor vulnerabili.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus criza coconavirus Gigi Becali
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
26 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H