Gigi Becali sfidează coronavirusul. A ieşit cu oile la plimbare VIDEO

Gigi Becali pare să nu ţină cont că întreaga ţara a intrat într-o adevărată criză din cauza pandemiei provocate de coronavirus. Patronul FCSB îşi desfăşoară activităţile în mod normal, chiar dacă şi fotbalul din Liga 1 s-a oprit.

13 mart. 2020, 17:21

Gigi Becali a fost surprins vineri după-amiază în timp ce îşi plimba oile de străzile din Pipera, fiind ajutat de o altă persoană. Patronul FCSB a ieşit „lejer” din casă, îmbracat fiind sport şi cu o pereche de încălţăminte al cărei preţ se apropie de 1000 de euro.  

Gigi Becali, despre coronavirus: „Se vor vindeca toţi bolnavii. Unde se face Sfânta Liturghie, boala intră mai greu. Eu pup icoanele!” 

Nu este pentru prima oară când Gigi Becali face aşa ceva. Ca de fiecare dată, el nu a fost stresat de faptul că a blocat o întreagă stradă cu turma lui de oi. 

Gigi Becali are o adevărată fermă urbană în nordul Bucureștiului. Patronul vicecampioanei a important o specie de oi din Spania, una recunoscută pentru randamentul superior la lapte, și are grijă cu temeinicie de animalele sale. În plină criză cauzată de coronavirus, Becali s-a îmbrăcat sport, a luat în mână în toiag și a făcut slalom cu turma printre mașini.

Gigi Becali: „O să vedeţi că virusul ăsta, în toate ţările în care se face Sfânta Liturghie, în ţările ortodoxe, nu va fi puternic”