Gigi Becali, cu nervii la pământ la Jilava. Vezi cum a REACŢIONAT după respingerea contestaţiei pedepsei VIDEO

Ziua de marţi a fost una grea pentru omul de afaceri Gigi Becali, încarcerat la Penitenciarul Jilava pentru condamnările din dosarul privind schimbul de terenuri cu MApN şi din dosarul Valiza. Becali a fost prezent în faţa unei instanţe care i-a respins contestaţia privind executarea pedepsei, iar decizia magistraţilor l-a făcut pe finanţatorul Stelei să îşi piardă cumpătul.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 06:13
Gigi Becali, cu nervii la pământ la Jilava. Vezi cum a REACŢIONAT după respingerea contestaţiei pedepsei VIDEO

Gigi Becali era cu nervii la pământ după înfăţişarea de la tribunal de marţi, iar când a fost adus înapoi la Penitenciarul Jilava a fost pur şi simplu copleşit de refuzul judecătorilor şi a izbucnit în lacrimi în celula sa.

Dezvăluirea a fost făcută de Miron Cozma, în emisiunea Ora de vârf, fostul lider al minerilor din Valea Jiului susţinând că a aflat despre ieşirea lui Gigi Becali de la alţi deţinuţi, care l-au informat despre starea lui Becali prin mesaje trimse pe telefonul mobil.

„Am primit trei mesaje. Spun oamenii că Becali plânge în celulă şi că gardienii au vrut să-l scoată la cabinetul medical şi el a refuzat. Vă daţi seama cât de afectat e, omul s-a săturat de abuzuri”, a afirmat Miron Cozma, la România TV.

CITEŞTE ŞI: Adevăratul motiv al arestării patronului Stelei. Avocatul lui Gigi Becali aruncă bomba

După ce Miron Cozma a anunţat că, din închisoare, deţinuţii îi trimit mesaje, pe telefonul mobil, unul dintre aceştia a intrat în direct, prin telefon, în emisiunea Ora de vârf, premieră într-o emisiune TV. Deţinutul i-a acuzat pe gardienii de la Jilava că fac bani negri pe spinarea deţinuţilor şi a explicat că tocmai aceştia închid ochii la introducerea de telefoane mobile în penitenciar pentru ca astfel deţinuţii să fie sancţionaţi, să capete statut de deţinuşi periculoşi şi să se poată lua multe sporuri pe secţiile de maximă siguranţă. „Afară e 4-5 milioane, aici e 20 de miloane. Telefoanele mobile se acceptă în penitenciar că, dacă n-ar fi telefoane, deţinuţii n-ar avea de ce să fie sancţionaţi. Şi sancţionând un deţinut îl faci periculos, îl bagi la maximă siguranţă şi spui la ANP: am 5.000 de deţinuţi periculoşi şi-mi trebuie bani mai mulţi. Asta se face în sistem. În alte ţări europene se cheltuie mai puţin decât la noi, unde se cheltuie 30 de milioane pe lună”, a spus deţinutul de la Jilava.

Acesta a mai povestit că Gigi Becali e izolat pentru a nu intra în contact cu presa.