Gigi Becali dă afară patru jucători de la Steaua: Dorm pe ei, sunt pa!

Steaua a pierdut dumunică la CFR Cluj, scor 0-2, şi se află acum pe locul 4 în clasamentul Ligii 1. Patronul Gigi Becali anunţă că va lua măsuri drastice la echipă, iar din iarnă va renunţa la câţiva jucători cunoscuţi.

03 nov. 2015, 10:40
Gigi Becali dă afară patru jucători de la Steaua: Dorm pe ei, sunt pa!

Gigi Becali este nemulţumit de jocul prestat de anumiţi jucători din lotul lui Mirel Rădoi şi a anunţat că o să fac mai multe transferuri în pauza competiţională din iarnă. Becali doreşte să consolideze patru posturi, dar cel mai nemulţumit este de apărarea Stelei.

Citeşte şi Houssine Kharja, 6 LUNI pe TUŞĂ. Accidentare GRAVĂ pentru marocanul de la STEAUA

Fundaşii dreapta şi stânga dorm pe ei.  Avem neapărat nevoie de doi jucători care să joace pe acele poziţii. Ce să fac cu Papp, Rîpă şi Alcenat? Ei sunt „PA”. Avem probleme mari în apărare„, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Citeşte şi Nicolae Dică, după înfrângerea Stelei: Cel mai slab joc al nostru, practic n-am făcut nimic

Deşi a dat doar numele a trei jucători, încă un fotbalist din lotul lui Mirel Rădoi ar trebui să îşi facă griji. Acesta este Guilherme Sitya, care evoluează pe postul de fundaş stânga, iar Gigi Becali nu a fost impresionat de faptul că brazilianul este al doilea cel mai folosit jucător al Stelei în acest sezon.