Gigi Becali, de la Moise, la Sfântul Gheorghe. Vezi cum a fost pictat finanţatorul Stelei VIDEO

Gigi Becali a prezentat, în emisiunea "Ultima Oră", mai multe tablouri cu el primite de la oameni de-a lungul timpului. În picturi, patronul Stelei este Războinicul Luminii, ostaşul lui Hristos pe pământ sau chiar Moise, care desparte apele şi salvează poporul evreu.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 07:37
Gigi Becali, de la Moise, la Sfântul Gheorghe. Vezi cum a fost pictat finanţatorul Stelei VIDEO

Gigi Becali are cu siguranţă mulţi admiratori. Unii dintre ei i-au trimis de-a lungul timpului tablouri în care finanţatorul Stelei apare fie ca Sfântul Gheorghe, fie ca Moise, fie ca oştean al lui Hristos sau Războinicul Luminii, aşa cum s-a autointitulat la un moment dat.

„Aici e Sfântul Gheorghe cu capul lui Becali, cum omoară balaurul. Un pictor mă vede ca Moise, care taie apele cu toiagul şi salvează poporul evreu de egipteni. Aşa mă vede el pe mine, nu-l cunosc, mi l-a făcut cadou”, spune Becali, precizând că nu le ţine expuse pentru că le consideră „blasfemie”, dar că în viitor le va arăta urmaşilor săi.

Într-un alt tablou, el apare ca oştean al lui Hristos: „Ăsta îmi place, că nu e blasfemie. Orice om trebuie să fie ostaşul lui Hristos pe pământ. Mă vede ca pe un oştean al Domnului Hristos Împăratul şi uite oamenii cum se roagă pentru mine”.

Gigi Becali a fost pictat şi ca Războinicul Luminii, şi rugându-se la Cruce, cu Duhul Sfânt deasupra sa. Într-o altă pictură, el apare ca un apostol, alături de multe alte personalităţi din Politică. „Bogdan Olteanu, Năstase, Stolojan, apar la miştocăreală. Ia uite ce frumos e Becali!”, a spus finanţatorul stelist.