Gigi Becali: Decât să ai una ca Daniela Crudu, mai bine te duci la prostituate

Patronul Stelei nu este supărat pe muntenegreanul Nikolic care şi-a petrecut noaptea de duminică la prostituate. Ba mai mult îi ia apărarea!

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 13:24
Gigi Becali: Decât să ai una ca Daniela Crudu, mai bine te duci la prostituate

Gigi Becali îşi continuă „războiul” cu relaţia dintre Mihai Costea şi Daniela Crudu şi o atacă pe aceasta de câte ori are ocazia.

De data aceasta îi ia apărarea muntenegreanului Nikolic şi spune că acesta a procedat corect petrecânduşi noaptea la prostituare decât să „aibă una ca Daniela Crudu”.

E bărbat, ce mare lucru. S-a dus şi el la femei. Şi ce dacă s-a dus în postul Crăciunului? Poate nu ţine post. Eu le-am zis să se ducă la bordel, să stea 30 de minute şi aia e. Le-am dat voie. Decât să ai una ca Daniela Crudu, mai bine te duci la prostituate. Jucătorul e audiat ca şi martor, dacă a platit sau n-a platit. Ce-a făcut? N-a făcut nimic. Era o problemă dacă se ducea la bărbaţi şi dacă era căsătorit. Aşa s-a dus la femei şi e şi singur”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Surse rtv.net au declarat că Nikolic a fost oprit de Poliţie în trafic, cu puţin înainte de ora 6 dimineaţa, şi dus la audieri, după ce a părăsit vila din Floreasca, unde se aflau mai multe prostituate.