Gigi Becali, decizie de ULTIMĂ ORĂ. Ce s-a întâmplat înainte de SEPSI – FCSB

SEPSI FCSB. Gigi Becalia fost impresionat de prestațiile din ultima perioadă ale lui Mihai Roman (34 de ani) şi a decis să-i prelungească angajamentul pe încă un sezon. O nouă înţelegere este pregătită şi pentru Filipe Teixeira (38 de ani).

05 dec. 2018, 08:49
Gigi Becali, decizie de ULTIMĂ ORĂ. Ce s-a întâmplat înainte de SEPSI – FCSB

SEPSI FCSB. Mihai Roman a fost adus la FCSB în contul unei datorii pe care FC Botoşani o avea față de Gigi Becali, în valoare de 400.000 de euro. Deși a precizat că vrea să-l țină un sezon pe Mihai Roman, Gigi Becali a decis să-i ofere un nou contract.

SEPSI FCSB. „Mihai Roman și-a prelungit contractul până în vara anului 2020! Vă pot spune că va juca la noi până atunci. Și Filipe Teixeira își va prelungi contractul în curând!”, a declarat Mihai Stoica, directorul sportiv al celor dem la FCSB.

SEPSI FCSB. La portughez lucrurile stau mai simplu. Teixeira avea un contract care expira la finalul lui 2018, dar cu o clauză că se va prelungi automat până la finalul acestui sezon în cazul în care echipa va ajunge să evolueze în grupele europene. Chiar dacă acest obiectiv a fost ratat, latifundiarul din Pipera a decis că fotbalistul merită să rămână la echipă până la finalul sezonului. Filipe Teixeira va fi remunerat în continuare cu 15.000 de euro pe lună.