Gigi Becali, DESFIINŢAT! Cine este femeia care l-a pus la colţ: „Mulţi oameni nu mai gândesc de mult timp aşa!”

Vero Boquete, una dintre cele mai bune jucătoare din naţionala de fotbal feminin a Spaniei, îl critică dur pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB a declarat că se retrage din fotbal dacă UEFA îl va obliga să-şi facă echipă de fete.

09 ian. 2019, 19:34
Gigi Becali, DESFIINŢAT! Cine este femeia care l-a pus la colţ: „Mulţi oameni nu mai gândesc de mult timp aşa!”

Gigi Becali a intrat din nou în atenţia presei după ce a declarat că este total împotriva proiectului prin care UEFA vrea să oblige cluburile să deţină şi echipe de fotbal feminin: „Asta e aliniere la idelile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal”.

Gigi Becali, PROBLEME GRAVE la UEFA. Comunicat OFICIAL al forului european: de la ce a pornit SCANDALUL

Vero Boquete, una dintre cele mai bune jucătoare din naţionala Spaniei, a fost întrebată de cei de la AS despre declaraţiile făcute de Gigi Becali şi reacţia a fost, de asemenea, vehementă.

„Da, este adevărat că există misoginism, dar din ce în ce mai puţin. În cele din urmă, acest tip de declaraţii au o mare relevanţă în mass-media, deoarece un astfel de titlu vinde. Aceste declaraţii sau acţiuni de tip ”macho” lamentabil discreditează în primul rând persoana care le face, deoarece mulţi oameni nu mai gândesc de mult timp aşa. Suntem furioase, deoarece mulţi oameni militează pentru egalitate şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor şi acest gen de comentarii şi atitudini nu ne ajută. Dar trebuie să continuăm, mai sunt multe de făcut”, a declarat Vero Boquete pentru AS.

Gigi Becali, un nou derapaj SEXIST. Ce a putut să spună despre Anamaria Prodan

În vârstă de 31 de ani, Veronica Boquete este legitimată la Utah Royals FC, SUA, dar a trecut pe la cluburi precum Espanyol, FFC Frankfurt, Bayern Munchen şi PSG. Alături de Frankfurt a câştigat Liga Campionilor, în 2015, iar cu Bayern a luat titlul în Germania. De asemenea, a ieşit campioana europeană cu Spania U10, în 2004, iar în 2013 a fost aleasă în UEFA Women’s Championship All-Star Team.