Gigi Becali, desfiinţat de Ilie Năstase! Atac devastator al legendarului sportiv: „Sunt metode de Evul Mediu!”

Ilie Năstase l-a atacat dur pe Gigi Becali deşi FCSB a câştigat meciul cu Rapid, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Primul număr 1 ATP din istorie nu este de acord cu modul în care latifundiarul din Pipera conduce clubul care se vrea continuator al marii echipe Steaua.

07 nov. 2022, 16:23
Gigi Becali, desfiinţat de Ilie Năstase! Atac devastator al legendarului sportiv: „Sunt metode de Evul Mediu!”
Gigi Becali, desfiinţat de Ilie Năstase! Atac devastator al legendarului sportiv

Gigi Becali, desfiinţat de Ilie Năstase! Fostul jucător de tenis l-a atacat pe Gigi Becali pentru schimbările dese de antrenor, care nu fac bine echipei, la emisiunea Fanatik Superliga, moderată de Horia Ivanovici.

„Este greu. La noi, imediat te ia că e vinovat antrenorul. Mai sunt vinovaţi şi jucătorii. Nu trebuie să tot schimbăm antrenorii. Ce face Gigi Becali este problema lui. Sunt banii lui. Aduce pe cine vrea, schimbă pe cine vrea. Nu sunt de acord cu stilul acesta. Au şi oamenii ăia un antrenor, un sistem. După 2-3 meciuri, schimbi antrenorul. Dacă am schimbat, merge echipa? Trebuie să dăm şansa unui antrenor. Sunt metode de Evul Mediu”, a spus Ilie Năstase.

Citeşze şi: Gigi Becali a fost prădat la stâna din Pipera. Hoţii au plecat cu oile în portbagaj

Suporetr declarat al echipei Steaua şi acum al celor de la FCSB, Ilie Năstase este rezervat atunci când vine vorba despre şansele la titlu: „Este greu să fac pronostic, dar e şi posibilitatea ca FCSB să se bată la titlu. Campionatul, anul ăsta, este foarte disputat. Mă aşteptam la un meci mai strâns, la un meci nul. Dar dacă s-a întâmplat aşa, e şi mai bine. Îmi place foarte mult Cordea. Îmi place italianul (n.r. – Compagno), sincer să fiu. Este bătăios, este foarte bun coleg cu ceilalţi. Îi încurajează pe ceilalţi. Îmi place. Mai este şi Olaru. Următorul jucător vreau să îl menţionez pe portar, Târnovanu. Cred că dacă ar avea continuitate, ar juca mai bine”.

Citeşte şi: Lovitură în afaceri dată de Gigi Becali. Este unul dintre cele mai mari contracte din istoria României

Ilie Năstase recunoaşte însă că dacă nu era Gigi Becali, Steaua ar fi dispărut. „Păi, dacă nu exista Gigi Becali, Steaua era în liga a nu ştiu câta, nu? Era ca Rapid acu câţiva ani sau Dinamo. Eu cred că FCSB ar trebui lăsată pe Ghencea. Şi treaba cu Steaua care nu e lăsată să joace în prima ligă este o minciună gogonată pentru că toate echipele din provincie sunt susţinute de primării, care sunt de stat. Nu ştiu dacă se pot uni FCSB cu CSA Steaua. Nu mi se pare imposibil, totuşi”, a mai spus Ilie Năstase.