Gigi Becali, despre cazul de corupție al lui Dumitru Buzatu, baronul de Vaslui care a fost prins cu șpaga 1.25 mil. lei: „Asta m-a deranjat mai mult decât mita”

Gigi Becali a comentat cazul lui Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui care în cursul zilei de vineri a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce transporta în portbagajul unei mașini 1.25 milioane de lei, sumă care reprezenta o mită pe care o primise de la un om de afaceri pentru a facilita obținerea unui contract.

28 sept. 2023, 13:32
Gigi Becali, despre cazul de corupție al lui Dumitru Buzatu, baronul de Vaslui care a fost prins cu șpaga 1.25 mil. lei: „Asta m-a deranjat mai mult decât mita”

Gigi Becali intervine în cazul de corupție al lui Dumitru Buzatu, cel care a fost prins în portbagaj cu o mită de 1.25 milioane de lei. Patronul de la FCSB a spus că, mai presus de fapta în sine, a fost deranjat de faptul că politicianul vasluian ”și-a împins” rudele în diferite funcții publice.

„Știți ce m-a deranjat mai mult decât mita? Nevasta senator, eu președinte, fata deputat, ginerele deputat, băiatul nu știu ce, amanta și ea nu știu ce. Nu se poate. Asta m-a deranjat, caracatița asta de rudenie”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Citește și: Baronul Dumitru Buzatu primea lunar, din salariu, pensie „de săraci” şi pensie specială, aproape 30.000 de lei

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce vineri seara a fost prins de procurorii DNA Iași în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obțină un contract.

Citește și Cine este Emil Savin, „regele asfaltului”, afaceristul care l-a denunţat pe Dumitru Buzatu la DNA. De la şofer de CAP la om de afaceri influent în zona Moldovei

 

Marcel Ciolacu aruncă bomba în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu! „E o cloacă! Eu n-am văzut în viaţa mea atâţia bani”

Marcel Ciolacu aruncă bomba în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu. Premierul României a subliniat că nu a văzut în viaţa sa atâţia bani la un loc şi mărturisit că nu a crezut vreodată că o să mai vadă la televizor astfel de cazuri care nu fac cinste niciunui om.

„Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc. Niciodată. Aţi văzut reacţia partidului, a fost una corectă, în mai puţin de 24 de ore partidul a reacţionat după ce a văzut comunicatul DNA-ului, vorbim de un flagrant, deci lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere. Pe de altă parte, fiecare are dreptul să se apere. Îmi pare rău prin ce trece familia domniei sale, dar este o faptă care eu credeam că nu am să o mai văd la televizor, indiferent de cine ar fi implicat”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.