Gigi Becali, despre coronavirus: „Se vor vindeca toţi bolnavii. Unde se face Sfânta Liturghie, boala intră mai greu. Eu pup icoanele!”

Gigi Becali nu se teme de noul virus COVID-19 și este convins că lumea se va vindeca în cel mai scurt timp prin rugăciune şi Sf. Liturghie.

12 mart. 2020, 12:09
Gigi Becali, despre coronavirus: „Se vor vindeca toţi bolnavii. Unde se face Sfânta Liturghie, boala intră mai greu. Eu pup icoanele!”

Gigi Becali a comentat în stil personal epidemia de coronavirus din România.

„Până săptâmâna care vine, se vor vindeca toți bolnavii de coronavirus, așa cred. Eu spun că unde se face Sf. Liturghie, boala intră mai greu. Dacă oamenii s-ar duce la Sfântul Maslu, ar fi gata. Eu pup mai tare icoanele acum. Cum să nu merg la biserică? Eu n-am nebunia asta, sângele lui Hristos nu poate să aibă vreun microb”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „O să vedeţi că virusul ăsta, în toate ţările în care se face Sfânta Liturghie, în ţările ortodoxe, nu va fi puternic”

Gigi becali a comentgat şi cererea celor de la CFR Cluj de întrerupere a a Ligii 1.

„Văd că în Anglia s-a jucat cu nu știu câți spectatori. La noi, s-au vindecat astăzi trei români, vă dău eu în premieră. Avem opt vindecați deja. Dacă la noi nu a murit nimeni, cum să întrerupem campionatul? CFR Cluj vrea să amâne, pentru că ar fi în avantajul ei. A consumat energie. Dan Petrescu a scos tot untul din jucători. E mai convenabil să se întrerupă pentru ei”, a mai declarat Gigi Becali.

Între timp, FRF a anunţat că Liga 1 a fost suspăendată până la 31 martie 2020.