Gigi Becali: „O să vedeţi că virusul ăsta, în toate ţările în care se face Sfânta Liturghie, în ţările ortodoxe, nu va fi puternic”

Omul de afaceri crede că România, la fel ca celelalte țări ortodoxe, nu va avea probleme cu COVID-19, dacă cetățenii vor merge la slujbe.

08 mart. 2020, 18:25
Gigi Becali: „O să vedeţi că virusul ăsta, în toate ţările în care se face Sfânta Liturghie, în ţările ortodoxe, nu va fi puternic”

Guvernul ia în calcul închiderea bisericilor pentru a evita răspândirea coronavirusului, dar Gigi Becali este de părere că măsura este inutilă. „Eu spun așa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic.

Caramitru ameninţă BOR cu instanţa: „Biserica e deja o organizatie extremistă” 

România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul… Se face Sfânta Liturghie și se spune ‘Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală’. Așa va fi în țările ortodoxe, Bulgaria, România, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt țări în care se face Sfânta Liturghie”, a declarat Becali, la România TV.

”O să vedeți în cinci luni dacă sunt nebun sau spun adevărul. Se va demonstra pe statistică. Noi mergem la Biserică și nu ținem cont de guvernanții necredincioși care spun erezii. Bă, dacă în Biserică sunt 100 de oameni care au coronavirus și se împărtășesc, mă duc și eu și mă împărtășesc cu lingurița lor.

Prin Sfânta Împărtășanie, Hristos ne însănătoșește! La rugă ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de virus. Nu vine boala, nu are ce căuta boala aici. Dumnezeu în2depărtează pericolul”, a mai spus Gigi Becali.