Gigi Becali, despre prietenul său Vadim Tudor: Erau frumoase lucrurile, mie îmi spunea „puştiule” VIDEO

Gigi Becali a mers, marţi, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor. Gigi Becali a venit la biserică pentru a-şi conduce prietenul pe ultimul drum şi a mărturisit că le va ajuta pe fetele şi soţia lui Vadim, dacă vor avea nevoie.

15 sept. 2015, 15:32
Gigi Becali, despre prietenul său Vadim Tudor: Erau frumoase lucrurile, mie îmi spunea „puştiule” VIDEO

Gigi Becali a declarat că a fost surprins de moartea lui Corneliu Vadim Tudor, despre care spune că s-a prăpădit de tânăr. Vadim a murit, luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani.

Am venit să-l petrec pe ultimul drum, aşa cum este creştineşte. A fost un şoc pentru că era tânăr. Avea 65 de ani. Nu te aşteptai„, a spus Becali.

Latifundiarul îşi aminteşte cu plăcere de prietenul său Vadim, care îi spunea „puştiule”. „Erau frumoase lucrurile, pentru că mie îmi spunea puştiule. E frumos să îţi zică cineva puşti la 57-58 de ani„, a povestit Gigi Becali.

Acesta a mai precizat că păstează numai gândurile bune legate de Vadim Tudor, iar pe cele rele le-a şters cu buretele. „Vadim nu ţinea duşmănie şi nu era răzbunător. Răul pe care nu-l faci nu se pune. La el relele nu se pun, pentru că nu le ţinea la suflet. Este important că eu sunt acum aici şi toate cele rele le-am şters cu buretele şi pe cele bune le ţin minte„, a mai spus Becali.

Latifundiarul a mărturisit că va fi alături de cele două fiice şi de soţia lui Vadim, pe care le va ajuta necondiţionat, dacă vor avea nevoie. „Dacă familia are nevoie de ajutor, o să o ajut. Eu sunt cel care oricând voi sări să rezolv probleme pe care le au”, a conchis acesta.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost depus, marti, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala, in prezenta familiei si a apropiatilor. Miercuri, trupul neînsufleţit al lui Vadim Tudor va fi depus la capela de la Cimitirul Ghencea Civil, unde va fi înmormântat joi.

CITEŞTE ŞI: Vadim Tudor, înmormântat joi cu ONORURI MILITARE