Gigi Becali, dezlănţuit: Dacă faceţi club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc!

Gigi Becali a avut o ieşire extrem de dură la adresa comunităţii LGBT (n.r. persoane lesbiene, gay, bisexuale sau transsexuale) din România, în contextul în care miercuri Curtea Constituţională dezbate două speţe privind familia.

20 iul. 2016, 07:45
Gigi Becali, dezlănţuit: Dacă faceţi club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc!

Curtea Constituţională dezbate iniţiativa de revizuire a Constituţiei în sensul definirii familiei drept căsătoria între un bărbat şi o femeie, dar şi recunoaşterea în România a căsătoriilor homosexuale încheiate în străinătate. Adversar înverşunat al minorităţilor sexuale, Gigi Becali a avut o ieşire necontrolată la adresa acestora.

Citeşte şi Gigi Becali, încântat de tragerea la sorţi: „E un semn!”. Patronul Stelei doreşte ca Astra să fie eliminată

Îi consider pe homosexuali oameni bolnavi. Dacă o să faceți un club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc„, a spus Gigi Becali, care li s-a adresat direct şi lui Remus Cernea şi Ioanei Stăniloiu, care susţin iniţiativa de modificare a Constituţiei. „Eu nu îl iubesc pe Satan! Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!„, a mai spus Gigi Becali.

Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeți în Olanda! Mergeți acolo ca să scăpăm de voi! Să scăpăm de diavol din țara noastră. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc„, a continuat patronul Stelei.