Gigi Becali, DEZLĂNŢUIT. După CSU Craiova – Viitorul mai acuză un meci de BLAT

Gigi Becali vrea excluderea celor de la CSU Craiova din Liga 1 și susţine că încă un meci din play-off a fost trucat.

09 mai 2017, 09:29
Gigi Becali, DEZLĂNŢUIT. După CSU Craiova – Viitorul mai acuză un meci de BLAT

Gigi Becali a avut un nou atac la adresa celor de la CSU Craiova şi spune că la meciul CFR Cluj – Dinamo a fost non-combat!

CSU Craiova, replică DURĂ după ce Gigi Becali a cerut EXCLUDEREA din LIGA 1. Comunicat OFICIAL

„Eu am făcut pușcărie pentru că am vrut să premiez o echipă, ca să joace corect în ultima etapă. Cazul e de DNA. Craiova a adus un prejudiciu. Arbitează finalul sezonului, iar Craiova a băgat juniorii pe finalul sezonului. Sesizăm Liga și Comisiile de Disciplină. Cerem excluderea Craiovei din Liga 1. Dacă joacă echipa aceeași cu noi, poate Dinamo să facă ceva, să se plângă. Eu vreau să fie corectitudine. Obrzniciile astea țigănești nu mai merg acum. Ei au jucat cu 4 copii, care până acum nu au fost pe bancă. Dacă jucau cu rezervele, nu puteam să am vreo problemă. Dar am dovada.

Gigi Becali şi Reghecampf, reclamaţi la POLIŢIE. „Am primit mesaje cu tentă o tenta interlopă, de ameninţare şi santaj”

Eu mai înțeleg un non-combat, ca CFR Cluj cu Dinamo, dar nu poți să bagi copiii pe teren. Nu e normal ca Mititelu să facă plângere penală legată de cum a fost băgată Craiova în Liga a 2-a? Eu am mai băgat rezervele, dar atâta tupeu nu am văzut.  Este desconsiderarea competiției.

Gigi Becali a luat foc după CSU Craiova – Viitorul 0-1. Cere intervenţia UEFA şi excluderea din LIGA 1

Eu când văd nedreptate, tupeu obraznic țigănesc și măgărie, nu pot să nu zic nimic.  Eu mă axez să fac curățenie în Liga 1. Este un asociat care face ce vrea, iar noi trebuie să facem curățenie”, a spus Gigi Becali.