Gigi Becali dezvăluie cum l-a luat pe Reghe: Am plătit o sumă către bulgari, bani pe care îi scad din contract

Laurenţiu Reghecampf s-a prezentat joi dimineaţa la Mogoşoaia, în cantonamentul Stelei, la doar 36 de ore după ce a stat pe banca tehnică a lui Litex Loveci, în partida încheiată la egalitate, scor 1-1, la Cerno More Varna, în campionatul Bulgariei.

03 dec. 2015, 10:38
Gigi Becali dezvăluie cum l-a luat pe Reghe: Am plătit o sumă către bulgari, bani pe care îi scad din contract

Laurenţiu Reghecampf a semnat în vară un contract pe trei ani cu Litex Loveci, dar a părăsit această grupare după mai puţin de o jumătate de sezon. O despărţirea atât de rapidă şi uşoară a fost posibilă prin plata unor despăgubiri către gruparea bulgară, după cum a anunţat patronul Stelei, Gigi Becali.

Am plătit o sumă de bani şi către bulgari, pe care o voi scădea din contractul lui Reghe. L-am convins pe Reghecampf să vină la Steaua cu oferta pe care i-am făcut-o şi pentru că iubeşte Steaua. Nu vă spun suma, dar Reghe are bonus pentru calificarea în Liga Campionilor„, a spus Gigi Becali, la sport.ro.

Citeşte şi Gigi Becali vrea să renunţe la afaceri. A luat o decizie radicală în privinţa averii sale

Patronul Stelei a mai spus că Reghecampf nu va avea parte de o conferinţă de presă în care să fie prezentat oficial ca antrenor al echipei, iar actele vor fi semnate în cursul zilei de joi.

Citeşte şi Reghecampf a ajuns la Mogoşoaia, la antrenamentul Stelei. Îl însoţeşte tot staff-ul

Eu am stabilit cu el ca la ora 10 să fie la antrenament şi dacă am stabilit aşa, aşa este. Nu merg eu la Mogoşoaia. La Mogoşoaia merg oamenii care lucrează pentru Steaua. Pentru ce să mă întâlnesc eu? După aia probabil Reghe o să vină la Palat, dar nu vine nici la Palat, va merge la birouri la Steaua să facă actele cu Argăseală. Nu mai facem noi prezentarea antrenorului, asta făceam pe vremuri, când voiam celebritate. Champions League mă interesează, pentru că e vorba de bani acolo, nu mă mai interesează celebritatea„, a mai spus Becali.