Gigi Becali dezvăluie de ce nu mai primeşte colindători. „Cu capra, cu ursul… drăceşti, păgâneşti!”

Latifundiarul Gigi Becali era cunoscut în anii trecuţi pentru generozitatea cu care împărţea bani colindătorilor care făceau coadă în faţa casei sale, dar anul acesta a decis să fie mai atent cui dă bani, dar nu pentru că ar face economie.

25 dec. 2022, 10:35
Gigi Becali dezvăluie de ce nu mai primeşte colindători. „Cu capra, cu ursul… drăceşti, păgâneşti!”

Gigi Becali s-a apropiat din ce în ce mai mult de credinţă, motiv din care şia şi rărit apariţiile publice, mergând mult mai rar chiar şi la meciurile FCSB, iar adâncirea în cele duhovniceşti la făcut să fie mai atent inclusiv cu colindătorii pe care îi răsplăteşte cu sume importante de bani.

„Toate sunt numai minciuni și fapte băbești (n.r. – referitor la deschiderea cerurilor). Eu, de exemplu, nu mai suport nici măcar colindele, nu mai vreau muzică îngerească. Nu suport colindele, nu mai primesc nimic!

Ce colinde? La noi, majoritatea colindelor sunt d-alea băbești, unele chiar drăcești, de la idoli și păgâni. Alea cu capra, cu ursul sunt păgânești.

Iar asta, cu dorința… Păi ce dorințe să pui? Desfătează-te în Domnul și fă dreptatea Lui, va împlini cererea dumitale. Nu una, ci un miliard de cereri ale inimii tale. Ce mai vrei? Pentru ce să pui una, când El împlinește tot?

Și de ce să ceri tu ceva?, că nici nu știi ce să ceri! Poate nici nu e bine ce ceri, de unde știi? Păi vezi? E vorba de cererea inimii tale, pe care o știe El și o împlinește mai bine de o sută de ori decât vrei tu!”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Citeşte şi: Cum arată masa de Crăciun în penitenciare. Meniu suplimentar pentru toţi deţinuţii