Gigi Becali dezvăluie suma incredibilă pe care o va încasa din transferul lui Dennis Man. „Aştept să primesc şi eu 5% din diferența de preţ”

Dennis Man, talentatul mijlocaș român, atrage atenția cluburilor de top din Serie A datorită performanțelor sale remarcabile în tricoul echipei Parma. Cu toate că a rămas fidel clubului său actual pentru a-l ajuta să promoveze în prima ligă italiană, speculațiile privind viitorul său au început să circule.

02 apr. 2024, 15:02
Gigi Becali dezvăluie suma incredibilă pe care o va încasa din transferul lui Dennis Man. „Aştept să primesc şi eu 5% din diferența de preţ”
Gigi Becali dezvăluie suma incredibilă pe care o va încasa din transferul lui Dennis Man. "Aştept să primesc şi eu 5% din diferența de preţ"

Gigi Becali dezvăluie suma incredibilă pe care o va încasa din transferul lui Dennis Man. Impresarul fotbalistului, Victor Becali, a subliniat că nu au existat oferte concrete, sugerând că acesta ar putea rămâne la Parma încă un sezon. Cu toate acestea, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, vine cu o declarație surprinzătoare, anunțând cu privire la suma fabuloasă pe care o va obține din transferul lui Dennis Man.

„Vreau să vând un jucător pentru 100 de milioane de euro. Când am intrat în lumea fotbalului, am avut încredere că va apărea un nou Hagi în rândurile mele. Și când acest lucru se va întâmpla, voi vinde acest jucător pentru 100 sau chiar 200 de milioane. Am fost consecvent în stabilirea prețurilor. Am vândut un alt jucător, Chiricheș, pentru 10 milioane, iar clubul său l-a transferat ulterior pentru 7 milioane. În cazul lui Dennis Man, situația este similară. L-am vândut pentru 11 milioane, iar acum se pare că va fi transferat pentru 25 de milioane. Aștept să primesc și eu 5% din diferența de preț, adică aproximativ 700.000 de euro. Acestea sunt informațiile pe care le-am auzit, nu pot confirma în totalitate veridicitatea lor”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali, noi declaraţii sexiste după sancţiunea FRF. „Cum adică, femeia stă cu ţâţele în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi?”

În ciuda zvonurilor și a speculațiilor, Dennis Man a rămas concentrat pe obiectivele sale cu Parma. În urma amicalelor cu naționala României împotriva Irlandei de Nord și Columbiei, jucătorul a reiterat dorința sa de a promova în Serie A și de a rămâne fidel echipei sale curente în sezonul viitor: „Adevărul este că nu sunt conștient de ofertele primite. Nu mă preocupă. Sunt angajat la Parma. Îmi doresc să promovăm în Serie A și să continui să joc aici, pentru că am o relație specială cu colegii mei, cu conducerea clubului, și le sunt recunoscător pentru încrederea pe care mi-au acordat-o”.