Gigi Becali, noi declaraţii sexiste după sancţiunea FRF. „Cum adică, femeia stă cu ţâţele în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi?”

Gigi Becali a reacționat vehement după ce a fost suspendat și amendat de către FRF pentru declarațiile sale considerate sexiste la adresa arbitrei Cristina Trandafir. Patronul celor de la FCSB a calificat decizia drept aberantă și a argumentat că nu poate fi judecată opinia sa, susținând că nu a făcut nicio jignire sau ofensă, ci și-a exprimat doar o părere.

02 apr. 2024, 12:10
Gigi Becali, noi declaraţii sexiste după sancţiunea FRF. „Cum adică, femeia stă cu ţâţele în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi?”
Gigi Becali, noi declaraţii sexiste după sancţiunea FRF. "Cum adică, femeia stă cu ţâţele în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi?"

Gigi Becali, noi declaraţii sexiste după sancţiunea FRF. Patronul celor de la FCSB a afirmat că se simte nedreptățit de această decizie și că este deranjat de faptul că sentimentele și opiniile sale sunt condamnate. Mai mult, a subliniat că trăim într-o epocă în care lumea s-a îndepărtat de valorile creștine și că asta nu ar trebui să împiedice oamenii să-și exprime liber părerile.

„Ei pot să dea un miliard, pot să dea ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii! Păi, se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea. Judeci opinia unui om. Dar e ce a spus Hristos. Curentul de acum e curentul dracilor, că lumea s-a îndrăcit. Asta nu înseamnă că nu pot să îmi spun opinia. Eu mi-am spus opinia mea, de principiu. Nu jignesc cu nimic. Ei condamnă sentimentele? Cine sunt ei? Sunt oameni ca frunza în vânt. Nici nu ştiu încotro să o apuce. N-ai voie să ai părerea? Trebuie să am părerea ta că dacă nu te judec? Bă, e o părere, nu e o jignire, o ofensă. Eu nu înţeleg. Voi aveţi altă mentalitate, alt sistem de trai. Dar când văd femeia că aleargă între bărbaţi… Cum să fie aşa ceva? Doamne Ferească-ne!”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Citeşte şi: Amendă uriaşă încasată de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a mai primit şi o sancţiune de 6 LUNI

„E treaba lor, dar nu e în regulă. Fac ce fac ei, n-am nicio treabă. Numai că eu îmi spun o părere. Nu m-am opus. Nu am dat-o afară de acolo. Ca imagine, mie îmi foloseşte. Pentru că oamenii văd. Cum adică femeia stă cu ţâţele în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi. Ce e amestecul ăsta? Pentru ce? Nu sunt destui bărbaţi? De ce nu merge femeia la femei să arbitreze şi bărbaţii la bărbaţi? Nu e mai bine aşa? De ce? Pentru că majoritatea politică mondială drăcească vor să confunde femeia cu bărbatul. N-ai văzut moda, femeia poartă pantaloni şi bărbatul începe să poartă rochie.  Prin toate modalităţile vor să dea mai mare putere la femeie şi să fie dispreţuit bărbatul. Sunt mentalităţi drăceşti”, a continuat Gigi Becali.

În ceea ce privește amenda de 50.000 de lei, Gigi Becali a promis că o va contesta, susținând că aceasta este dată doar pentru că el este bogat și poate să plătească. Acesta a criticat dur sistemul de sancționare, acuzând comisiile de arbitraj că sunt parțiale și că acționează la comanda lui Răzvan Burleanu, președintele FRF: „Cei de la Comisie ca să dea ceva… au spus că oricum nu îl va afecta pe Gigi Becali. Au dat ca să arate Burleanu cum fac ordine comisiile Federaţiei. Sunt toţi ai lui Băsescu pe acolo, în trupa lui. Amenda va fi contestată. Totul până la bani. Cum să îmi iei banii pentru părere? Ce fac ei? Dau amenzi. Tu dai 10.000 de euro amendă că e bogat Becali? Munciţi pe bani, măi trântorilor! Treceţi la muncă, la sapă, că acolo sunteţi buni”.