Gigi Becali, dezvăluiri despre Cruduţa. Patronul Stelei ştia de ani buni că aceasta se vinde pe mii de euro

Daniela Crudu a fost audiată săptămâna trecută ca martor în Dosarul prostituatelor de lux, însă Gigi Becali, patronul Stelei, vorbea acum mai bine de doi ani despre faptul că aceasta îşi vindea corpul pe bani.

09 feb. 2015, 12:01
Gigi Becali, dezvăluiri despre Cruduţa. Patronul Stelei ştia de ani buni că aceasta se vinde pe mii de euro

Dezvăluirile lui Gigi Becali au venit în cotextul în care Daniela Crudu era iubita lui Mihai Costea, iar fotbalistul începuse să nu mai dea randament la echipa de club.

Am mulţi prieteni care au cumpărat-o pe Crudu. Se dădea pe bani. Daniela face nenorociri. Costea are o problemă, e păcat de el că se gândeşte numai la Crudu. Crudu i-a făcut farmece lui Costea. Îl admir pe Mihai Costea dacă poate s-o cuminţească pe Daniela. Nu orice bărbat poate să cuminţească o femeie„, declara Gigi Becali la începutul anului 2013.

Citeşte şi Reacţia uluitoare a părinţilor Danielei Crudu şi Mădălinei Pamfile, implicate în dosarul de prostituţie VIDEO

Mai mult Gigi Becali a dezvăluit şi „tarifele” pe care le practica Daniela Crudu spunând că aceasta „se vindea pe două-trei mii de euro„. În momentul respectiv Daniela Crudu se afla chiar în platoul emisiunii respective, însă nu a reacţionat în vreun fel la acuzaţiile patronului Stelei.

Citeşte şi Nepotul lui Becali, despre fetele din Dosarul prostituatelor de lux. Ce spune Lucian Becali