Gigi Becali, dezvăluiri tulburătoare: „Am fost cel mai rău om. Din prea mare iubire de sine am făcut toate păcatele”

În ultimii ani, Gigi Becali s-a apropiat mult de Dumnezeu. A renunţat la slava deşartă şi dorinţa lui cea mare este să obţină mântuirea. Până să ajungă aici, însă, Becali a profitat la maximum de toate avantajele pe care i le-a oferit celebritatea.

06 feb. 2022, 01:03
Gigi Becali, dezvăluiri tulburătoare: „Am fost cel mai rău om. Din prea mare iubire de sine am făcut toate păcatele”

Gigi Becali spune că tot ce şi-ar dori acum ar fi să poată şterge faptele şi cele rele, şi cele bune pe care le-a făcut. Spune că s-a făcut vinovat de slavă deşartă, de prea multă iubire de sine şi că tocmai această iubire de sine l-a făcut să păcătuiască.

Am fost cel mai rău om. Pe măsură ce avansezi în credinţă, te vezi pe tine cel mai rău. Când tu îţi ştii păcatul, te consideri cel mai păcătos, că păcatul altuia nu-l ştiu, că n-am voie să-l ştiu. Aşa ajungi la sfinţenie. Eu nu am voie să judec. Înainte judecam, înjuram, şi furculiţa o înjuram că de ce e strâmbă, şi jocuri de noroc, câte făceam… 

Aş da orice să şterg şi faptele bune, dar şi pe alea rele, să nu mai existe, că nu mai vreau să mai existe păcatele pe care le-am făcut. Ele se şterg, dar tu n-ai voie să le uiţi. 

A fost o vreme când din cauză de celebritate am făcut toate păcatele, că din slavă deşartă, din iubire de sine pornesc toate. Din iubire de sine vrei bani, furi de la altul. Din iubire de sine, nu vrei să munceşti mult că vrei să odihneşti trupul, mănânci mult că vrei să-i dai trupului putere. Celebritatea e slavă deşartă care trece”, a povestit Gigi Becali într-un interviu la Trinitas TV.

Citeste si Gigi Becali, despre o posibilă candidatură la preşedinţie: „O rugăciune a unui rugător face cât şapte guverne”

Gigi Becali nu a participat la botezul nepoatei sale

Patronul FCSB declară că a renunţat de multă vreme la distracţie, la muzică pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. Nici măcar la botezul nepoatei nu a fost.

„Bucuria este numai în biserică şi în Hristos. Eu nu am fost nici la botezul nepoatei. Am fost la biserică, apoi le-am zis că nu mă duc la petrecere. Nu mai pot să suport muzica. Şi când vorbesc cu cineva mintea face rugăciunea, mintea zice „Doamne, Iisuse Hristoase, miluieşte-mă”. Comunică mintea cu degetul (pe deget poartă tot timpul metanierul).

Dacă e Hristos cu mine, io-l iubesc pe Hristos şi îi zic că-l iubesc. Nu pot să-i zic tot timpul, sunt trăiri şi trăiri. Şi dacă mor, vine Hristos şi mă ia de mână. Eu ca Pavel vreau să fiu. Pavel îl iubea atât de mult pe Hristos.

Eu cel mai tare îl iubesc pe Ioan Botezătorul că m-am născut în aceeaşi zi cu el, pe 24 iunie. Mănăstirea pe care o fac la Comanca se numeşte Sf Ioan Botezătorul„, a declarat latifundiarul.

Citeste si Gigi Becali, mărturisiri cutremurătoare: „În fiecare zi mă gândesc la moarte, mă imaginez în coşciug”