GIGI BECALI, din nou la tribuna oficială

FANATIK.RO a aflat că Becali a asistat, miercuri, la primele jocuri oficiale după ce a fost condamnat la închisoare cu executare!

19 oct. 2014, 10:28
GIGI BECALI, din nou la tribuna oficială

După ce a primit dreptul la convorbiri telefonice în orele în care se află la muncă, latifundiarul din Pipera a mai făcut un pas pentru a se reacomoda cu activităţile din exteriorul puşcăriei. FANATIK.RO a aflat că Becali a asistat, miercuri, la primele jocuri oficiale după ce a fost condamnat la închisoare cu executare!
Gigi Becali are parte de activitate intensă la Academia Gheorghe Hagi, programul patronului celei mai titrate formaţii de fotbal din România începînd la 7 dimineaţa şi terminîndu-se la orele 15:00. După mai multe luni în care şi-a desfăşurat activităţile la birou, patronul Stelei a decis să reapară în centrul atenţiei. Şi care ar fi locul cel mai potrivit dacă nu tribunele unui stadion, locul care l-a făcut pe Gigi Becali să devină cel mai popular om din fotbalul românesc.

Gigi Becali, SCRIITOR în puşcărie: S-a apucat de cea de-a doua carte

Miercuri dimineaţă, liderul clasamentului la Republicani A şi B a avut de disputat două partide restante, ambele contra Săgeţii Năvodari. Duelul a fost fără istoric, juniorii lui Gheorghe Hagi impunîndu-se cu 6-0, respectiv 8-1. „Pentru prima oară de cînd este la Academie, Gigi Becali a revenit în lojă, după cum glumeam cu el. A urmărit foarte interesat partida de la Republicani şi s-a uitat după jucători care pot, într-un viitor apropiat, să reprezinte o soluţie viabilă pentru Steaua. Se cunoaşte pasiunea lui pentru scouting”, au specificat apropiaţii finanţatorului stelist, pentru fanatik.ro.