Gigi Becali, SCRIITOR în puşcărie: S-a apucat de cea de-a doua carte

În spatele gratiilor, Gigi Becali s-a apucat şi de cea de-a doua carte. Iubitorii fotbalului vor avea parte de o surpriză din partea latifundiarului: noua carte pe care o scrie este despre sportul rege.

18 oct. 2014, 05:48
Gigi Becali, SCRIITOR în puşcărie: S-a apucat de cea de-a doua carte

Fie că este la Poarta Albă, fie că se află la Academia lui Gheorghe Hagi, patronul Stelei este nedespărţit de colile de hârtie pe care le cere foarte des supravegheatorilor. Și asta pentru că latifundiarul se ocupă serios de cea de-a doua carte a sa, despre fotbal, scrie cancan.ro.

Voi face o carte. Am să fac o selecţie pentru voi, pentru oameni, ca să le puteţi înţege şi o să fac cartea aia„, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali spune că fotbalul este domeniul care i-a schimbat viaţa, iar acum vrea să le împărtăşească tuturor tot ce a trăit în acest fenomen. Nu vrea să spună mai mult, dar e foarte preocupat să termine cartea. Chiar l-a pus pe Luţu să cumpere un laptop„, a declarat pentru cancan.ro un apropiat al latifundiarului.

Aceasta nu este singura carte la care lucrează Becali. Acum ceva timp, el s-a gândit că ar fi bine să pună pe hârtie experienţele trăite în pelerinaje, iar lucrarea se numește „Muntele Athos, patria ortodoxismului”. Cărţile pe care omul de afaceri le scrie sunt şi o strategie de reducere a pedepsei. Conform legii, aceasta se poate micșora cu 30 de zile pentru fiecare volum.

CITEŞTE ŞI. Gigi Becali şi Roşca Stănescu POT SCĂPA de puşcărie cu „precedentul Mischie”