Gigi Becali, scandal MONSTRU în PUŞCĂRIE. Este DISTRUS

Gigi Becali a câştigat procesul cu penitenciarul Poarta Albă, pe 17 iunie, iar avocaţii lui au anulat toate sancţiunile primite de clientul lor după permisia de 24 de ore. Totuşi, la trei zile de când a primit un verdict favoralbil, Gigi Becali nu a ieşit la muncă la Academia lui Gică Hagi.

RomaniaTV.net
20 iun. 2014, 15:05
Gigi Becali, scandal MONSTRU în PUŞCĂRIE. Este DISTRUS

Gigi Becali a făcut un scandal imens în penitenciar în cursul zilei de joi, pentru că nu este lăsat să iasă afară, la muncă.

„Ce faceţi, mă, cu mine? Vă bateţi joc de mine? Voi vreţi să mă duc la CEDO şi să vă cer daune de 1 milion de euro?! După ce că am fost sancţionat aiurea, iar Tribunalul mi-a dat dreptate, de ce nu mă lasaţi să ies la muncă? Dacă nu mă scoateţi luni la muncă, o să vedeţi că vă reclam la CEDO”, le-a transmis Becali şefilor de la Poarta Albă, conform Fanatik.

Bogdan Vlad, avocatilş lui Gigi Becali, a declarat: „Aşteptăm ca luni, cel mai tîrziu, Gigi Becali să iasă la muncă. Am înţeles că acum trebuie să se întruneacă din nou o Comisie care să analizeze decizia Instanţei şi să o pună în practică. Oricum, orice i s-ar mai inventa lui Gigi Becali, nu i se mai poate interzice prea mult să iasă la muncă. Dînsul a cîştigat în instanţă acest drept”