Gigi Becali, după eşecul cu Farul lui Hagi: „Aşa a vrut Dumnezeu… să nu se mâhnească nașul meu”

Deși a intrat în minutul 90 având 2-1 avantaj pe tabela de marcaj, vicecampioana României a încasat două goluri într-un minut în prelungiri de la Farul, unul dintre ele fiind un autogol, astfel că a ratat șansa de a se apropia în clasament.

01 feb. 2023, 14:30
Gigi Becali, după eşecul cu Farul lui Hagi: „Aşa a vrut Dumnezeu… să nu se mâhnească nașul meu”

Gigi Becali a vorbit pentru prima dată de înfrângerea suferită cu Farul, dezvăluind însă că nu este supărat. Patronul roș-albaștrilor a analizat partida, punctând că nu mai pune atât de mult suflet în fotbal, astfel că nu a mai fost supărat de înfrângere. Mai mult, Gigi Becali recunoaște că a greșit schimbările și a declarat că nu ar fi trebuit să îl introducă pe Billel Omrani, cel care a provocat și autogolul, nereușind să respingă de pe linia porții.

Scandal uriaș în fotbalul românesc: meciul Sepsi – FC U Craiova a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe
Finanțatorul a glumit pe subiectul schimbărilor, spunând că își reproșează erorile făcute. „Nu sunt supărat așa de tare pentru că a fost un eveniment. Ca ăla când a dat Burcă cu capul, s-a lovit mingea de nisip. La final m-am gândit că nu mai sunt ca înainte, cu patimă. Până la urmă, asta e viața lui Gică, fotbalul. S-ar fi mâhnit el dacă mânca bătaie. Mai bine așa. După ce am văzut declarația lui, am zis că la el doar fotbalul contează, la mine nu.

Gigi Becali, pus la punct de temutul interlop Beinur Nuredin. Ce mesaj i-a transmis patronului de la FCSB cel supranumit „Spaima Litoralului”
Așa a vrut Dumnezeu… să nu se mâhnească nașul meu. Dacă era chestiune de joc, era o problemă, dar noi am controlat tot jocul. Părerea mea e că golul 3 a fost valabil. Plus de asta, am avut multe ocazii, mingea a fost numai la noi. E adevărat, am făcut niște greșeli la schimbări. Nu trebuia băgat Omrani. El a dat și autogolul… și chestiunea aia, dai din partea asta și se duce mingea încolo, a lovit cu tibia. Așa a fost să fie, nu e problemă. Cui să reproșez schimbările? Mie! (n.r – râde). Păi, îmi reproșez dacă e să-mi reproșez!”, a declarat Gigi Becali.