Gigi Becali, după Steaua – Dinamo: „Nu avem atacant”

Steaua a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Dinamo, în derbiul etapei a V-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.

09 aug. 2015, 20:03
Gigi Becali, după Steaua – Dinamo: „Nu avem atacant”

STEAUA – DINAMO 0-0. „Nu avem atacant. Avem cel mai bun fotbalist din Liuag 1, Hamroun, dar nu avem atacant. Rădoi rămîne antrenor, Steaua începe să se mişte bine”, a declarat Gigi Becali imediat după derby-ul de pe Arena Naţională, criticând prestaţia lui Alcenat.

„Ocazii am avut, am avut şi o bară, dar opinia mea este că, deşi astăzi am văzut ceva: am câştigat un mijlocaş central, pe Hamroun. Este cel mai bun mijlocaş din Liga 1. Nu avem atacant. Ne trebuie un atacant. Sunt jucători care sunt buni la echipe mici. Când ajung la echipe mari nu mai pot face faţă. Ce să facă Szukala? Să îl băgăm în locul lui Tade? Avem nevoie şi de un fundaş central. Guilherme, nu e jucător de echipă mare. Sunt nişte combinaţii care trebuie făcute la echipa asta şi le vom face”, a spus Gigi Becali la finalul partidei la Digi Sport.

Înainte de meciul dintre Steaua şi Dinamo, Gigi Becali a vorbit despre lotul roş-albaştrilor şi a anunţat noi transferuri la echipă.

„Nu las Steaua aşa. Vreau să mai aduc jucători. Azi am vorbit cu Rădoi despre doi jucători. O să vedem dacă îi aducem.

Eu îi vreau pe Sînmărtean şi Szukala, dar transferul lor nu depinde nici de mine şi nici de ei. Trebuie să rezolve problema cu arabii”, a spus Becali la televiziunea sportro.

Becali a vorbit şi despre posibilele plecări din lotul Stelei.

„Dacă cei de la Litex dau 6 milioane, îl dau pe Chipciu. Îl dau oricui. Eu ştiu pe cine a pus ochii Reghecampf, fratele meu mai mic. El îl vrea pe Adi Popa. Îmi zice « Am un client din SUA care dă un milion pe Popa. I-am zis că Popa costă două milioane şi Chipciu costă şase!”, a adăugat patronul echipei.