Gigi Becali e foc şi pară după Villarreal-Steaua 2-1: Nu înţeleg, iei cei mai buni jucători şi nu confirmă la Steaua

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de prestațiile lui Boldrin, De Amorim, Pintilii și Golubovici din meciul cu Villarreal și nu înţelege de ce nu confirmă la Steaua jucătorii pe care îi transferă.

08 dec. 2016, 18:32
Gigi Becali e foc şi pară după Villarreal-Steaua 2-1: Nu înţeleg, iei cei mai buni jucători şi nu confirmă la Steaua

„Jucătorii în care aveam mare bază nu au fost, nu e Steaua care trebuie să fie. De Amorim n-a jucat nimic, Boldrin la fel, Pintilii, în care îmi puneam mare speranță, n-a confirmat. Pintilii a pierdut toate mingile din zona lui, a dat numai pase greșite. Lui Golubovici parcă îi e frică de minge. El deviază numai ca să scape repede de minge. N-ai ce să faci. Reghecampf avea de ales între Tudorie și Golubovici.

Citeşte şi Steaua a ratat calificarea în ultima secundă. Trupa lui Reghe a fost eliminată din Liga Europa

Eu i-am anunțat pe jucătorii care vor pleca în iarnă. Nu sunt supărat pe Tamaș, nu pleacă el. Eu nu înțeleg, iei cei mai buni jucători și nu confirmă la Steaua. Am pierdut, ne lingem rănile și asta este. De Amorim este jucătorul meu de bază, Boldrin s-ar putea nu mai prindă echipa dacă revine Tănase. Dacă vine Teixeira, la fel, nu poate juca în fața lui. Nimeni nu-i poate lua locul de titular lui De Amorim, îmi place prea mult de el„, a spus Gigi Becali, după Villarreal-Steaua 2-1.