Gigi Becali, elev olimpic. „Am luat doi de 10 la inspecţie. Parcă eu inventasem teorema!”

Gigi Becali a explicat ăn direct de ce Florinel Coman costă în acest moment 7 milioane de euro şi și-a încheiat intervenția susținând că a fost un elev de nota 10 la matematică.

22 nov. 2017, 12:55
Gigi Becali, elev olimpic. „Am luat doi de 10 la inspecţie. Parcă eu inventasem teorema!”

Gigi Becali a dezvăluit cum se calculează preţul lui Florinel Coman.

„Eu v-am spus socoteala lui Coman, eu am dat 2 milioane pe el, pe 80% din el. Am mai dat 1 milion pe 20%. Adica el este evaluat la 7 milioane de euro, dar am dat 3 milioane. Inseamna ca sunt convins ca poate fi vandut pe o suma mare. Eu cred in Coman, nu va spun de alt jucator ca apoi spuneti ca sunt nebun. Dar eu cred ca Florinel Coman este jucator de 100 de milioane de euro. Eu am spus ca daca primesc 40 de milioane de euro il dau, daca cineva imi da 20 de milioane de euro, nu-l dau. De ce am riscat 3 milioane, ca sa castig 30 de milioane, 70 de milioane”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, noi contre cu Anamaria Prodan. „Confundă persoanele!”

Finanţatorul FCSB a explicat apoi de ce se pricepe la calcule: „Era o profesoară de matematică și îmi dădea 10 doar mie. Dădea probleme suplimentare pentru nota 10 și doar eu le făceam. Bine, nu aveam media 10, dar aveam note de 10. Eram olimpic la matematică. La un moment dat a venit o inspecție și am primit două note de 10. Așa a zis inspectoarea. M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o. Parcă eu eram matematicianul care am inventat-o. Era o teoremă potrivit căreia, dacă două planuri paralele sunt tăiate de un al treilea plan, se formează două drepte paralele”.