Gigi Becali, ELIBERAT? Vezi când i-a transmis mamei sale că vine ACASĂ

Gigi Becali speră să fie liber în curând. Finanţatorul Stelei va solicita conducerii Penitenciarului de la Poarta Albă o nouă permisie de 24 de ore în luna septembrie, după ce în august cererea sa nu a fost luată în calcul.

24 aug. 2014, 12:47
Gigi Becali, ELIBERAT? Vezi când i-a transmis mamei sale că vine ACASĂ

Patronul Stelei va solicita cît de curînd o altă zi de libertate, scrie fanatik.ro. Solicitarea lui Becali vine după ce recent a primit o nouă veste proastă. Şi anume, Tribunalul Constanţa a respins contestaţia făcută la reducerea pedepsei cu 6 luni în „Dosarul Valiza”.

Citeşte şi Gigi Becali a închis robinetul cu bani pentru donaţii. „S-a terminat cu pomana. Lumea mă ia de prost….”

„Speră că în luna septembrie i se va permite şi lui să meargă acasă pentru 24 de ore într-o permisie. În luna august Gigi a fost supărat deoarece Comisia de la Poarta Albă nici măcar nu a luat în calcul o astfel de solicitare”, a mărturisit un apropiat al familiei Becali.

Citeşte şi GIGI BECALI, tratament special la ÎNCHISOARE

„Gigi şi-a anunţat mama că vine acasă”

Becali este optimist că va fi liber. El a luat deja legătura telefonic cu mama sa, pe care a anunţat-o că în septembrie vine acasă. „Mama lui Gigi nu se poate duce la el la penitenciar, pentru că i-a promis că îi va respecta decizia de a nu-l vizita la închisoare. Ea vorbeşte săptămînal la telefon cu Gigi, care i-a spus că în septembrie va mai primi o nouă permisie de 24 de ore. I-a spus că nu are cum să îi fie refuzată o astfel de solicitare, deoarece legea este de partea lui”, a încheiat sursa respectivă.