Gigi Becali, enervat pe selecţia lui Contra. „Florin Tănase e cel mai valoros fotbalist din România”

Gigi Becali este nemulţumit de selecția pe care Cosmin Contra a făcut-o pentru ”dubla” cu Suedia și cu Feroe şi consideră că Florin Tănase (24 de ani) este cel mai bun fotbalist din Liga 1 şi ar fi trebuit chemat la echipa reprezentativă.

18 mart. 2019, 08:01
Gigi Becali, enervat pe selecţia lui Contra. „Florin Tănase e cel mai valoros fotbalist din România”

Tănase e cel mai valoros jucător al României. E mai valoros decât toți jucătorii României. Nu îl contrazic pe Contra, dar m-am convins. Eu îl lăudam mereu. A avut noroc la Dinamo și a meritat să îl ia la echipa națională„, a afirmat Gigi Becali.

Pe de altă parte, patronul FCSB a refuzat să vorbească și despre Ianis Hagi, despre care i s-a spus că a fost ales în detrimentul lui Tănase. „E mai bun decât toți ceilalți. Despre Ianis nu vorbesc. Tănase face diferența în dueluri unu la unu, aleargă 12 kilometri, face faza defensivă. Tănase a fost senzațional în seara asta„, a mai spus Becali.

Despre faptul că nu a fost convocat la lot a vorbit și Florin Tănase, la finaul partidei de la Giurgiu. „Din păcate, avem doar un jucător la lot. Nu știu ce trebuie să facem în plus ca să ne vadă și pe noi domnul selecționer. Noi vom face totul! Eu meritam să fiu convocat. Am cifre bune, dacă te uiți la dueluri. Nu știu ce cifre au ceilalți„, a spus Tănase, la Digi Sport.