Gigi Becali, furios pe staff-ul tehnic al lui FCSB. „Ne facem de râs, nu se poate aşa ceva!”

Gigi Becali nu are deloc motive de bucurie după ce FCSB a eliminat pe Backa Topola, scor 6-6 (5-4 după loviturile de la 11 metri), în condițiile în care echipa latifundiarului din Pipera este lovită de un focar de coronavirus.

18 sept. 2020, 12:44
Gigi Becali, furios pe staff-ul tehnic al lui FCSB. „Ne facem de râs, nu se poate aşa ceva!”

Gigi Becali este furios pentru situația de la echipă din momentul actual, deoarece focarul de COVID-19 a pornit tocmai de la membrii staff-ului tehnic, cei care teoretic ar fi trebuit să fie mult mai responsabilI față de jucători.

„Ne facem de râs. La alte echipe din Liga 1 cazurile de COVID s-au răspândit de pe la un jucător sau altul, dar la noi este invers. Jucătorii au luat de la cei din staff, nu se poate așa ceva. Noi le cerem la jucători să fie responsabili, să se ducă acasă după antrenamente. Le cerem să fie atenți pe unde umblă, dar cei din staff ce au făcut? Ce pretenții să ai acum cu responsabilitatea jucătorilor?”, s-a plâns Gigi Becali, conform ProSport.

Gigi Becali: „Mama a fost infectată cu COVID-19”. Patronul FCSB s-a testat şi el

FCSB are 19 cazuri depistate pozitiv şi încearcă să obțină de la Liga Profesionistă de Fotbal amânarea partidei din campionat, cu FC Argeș, programată, duminică, de la ora 21:30.

Iată lista celor 19 infectați de la FCSB: Ovidiu Kurti – kinetoterapeut, Marius Popa – antrenor de portari, Anton Petrea – antrenor principal, Thomas Neubert – preparator fizic, Horea Codorean – preparator fizic, Sorin Cristof – kinetoterapeut, Bogdan Stoica – analist video, Marius Ianuli – team-manager, Mihai Stoica – manager sportiv, Andrei Vlad – portar, Andrei Miron – fundaș central, Iulian Cristea – fundaș central, Ovidiu Popescu – mijlocaș, Ionuț Vînă – mijocaș, Darius Olaru – mijlocaș, Florin Tănase – mijlocaș, Andrei Pandele – mijlocaș, Sergiu Buș – atacant.