Gigi Becali: „Mama a fost infectată cu COVID-19”. Patronul FCSB s-a testat şi el

Gigi Becali a fost absent în ultima vreme din spaţiul public, fapt ce a ridicat multe semne de întrebare, patronul FCSB fiind cunoscut pentru numeroasele sale intervenţii TV, iar acum s-a aflat motivul. Mama patronului FCSB a fost infectată cu coronavirus în urmă cu o lună. Informaţia a fost confirmată de Gigi Becali pentru România TV. De asemenea, Becali a declarat că în urma îmbolnăvirii mamei sale, el s-a testat de cinci ori pentru COVID-19 şi de fiecare dată rezultatul testului a fost negativ.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 06:25
Gigi Becali: „Mama a fost infectată cu COVID-19”. Patronul FCSB s-a testat şi el

Mama lui Gigi Becali, Alexandrina, a fost infectată cu CORONAVIRUS. Vestea vine după ce la FCSB a fost depistat un adevărat focar de COVID, 18 jucători şi membrii ai staff-ului fiind testaţi pozitiv, motiv pentru care, la partida din Europa League cu Backa Topola, clubul lui Becali a avut la dispoziţie doar 14 jucători.

Becali a contestat, initial, existența COVID-19, iar ulterior a spus că el nu se va infecta și că nu va purta mască. La botezul nepoatei sale, Becali și familia sa au fost în biserică fără masca obligatorie în spațiile închise.

„Cu măştile, ca să ştie toată lumea. Eu nu pun mască. De ce? Nu că nu respect regula. Eu am, şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România. Şi dacă am doctor specialist şi îmi spune: Domnul Becali… Şi nu fac propagandă împotriva… Doar spun ce îmi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fă-le p-astea şi ai terminat cu covid.

Tratamentul lui Gigi Becali pentru coronavirus: „Vitamina C, vitamina D, amidon…Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu” 

Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.

Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de Covid.”, spunea, înainte să se infecteze Gigi Becali.

Citeşte şi: MM Stoica, după Backa Topola – FCSB: Copii, m-aţi convins, nu vă mai las singuri câte zile voi avea în această viaţă

CSB a anunţat că partida cu Slovan Liberec, contând pentru turul trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joia viitoare, pe stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu.

“FCSB a obţinut calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Europa League după ce a trecut de FK TSC Backa Topola, din Serbia, la loviturile de departajare (6-6 în 120 de minute, 5-4 după penalty-uri). Roş-albaştrii o vor întâlni pe Slovan Liberec, din Cehia, într-o partidă care se va disputa joia viitoare, începând cu 21:30, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu”, se arată pe site-ul fcsb.ro.

Înaintea partidei cu Slovan, FCSB, echipă afectată puternic de coronavirus, are programat, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.30, un meci cu FC Argeş, în Liga I.