Gigi Becali, SCOS DIN MINŢI de fina sa, Gabriela Firea. De la ce a pornit SCANDALUL

Gigi Becali a fost luat prin surprindere de decizia luată de Gabriela Firea, de închidere a Arenei Naţionale până când gazonul va fi refăcut.

13 nov. 2018, 14:17
Gigi Becali, SCOS DIN MINŢI de fina sa, Gabriela Firea. De la ce a pornit SCANDALUL

Gigi Becali a declarat că nu știe unde va juca FCSB după ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat că va închide Arena Națională până când gazonul va fi refăcut. Timpul estimat pentru efectuarea lucrării este de 2-3 luni.

„Nu ştiu ce se va întâmpla, o să vorbesc cu ea, pentru noi este foarte dificil, nu se poate, avem meciuri grele, cu CFR, Viitorul şi Gaz Metan, nici nu o să avem unde o să jucăm. La Voluntari în niciun caz, acolo am pierdut multe meciuri, am pierdut puncte, ăla nu e stadion de noi, parcă e împotriva noastră. Habar nu am unde o să jucăm, o să încerc să vorbesc cu ea, nu se poate să-l închidă trei luni, pentru că gazonul poţi să-l schimbi într-o săptămână, de ce ai nevoie de 2-3 luni? O să vorbesc cu ea. Ce, ea ştie, se pricepe ea la gazon? Nu am vorbit până acum pentru că nici nu vreau să o supăr, ea e o femeie, are atâtea pe cap, războaie cu Dragnea şi altele. Crezi că are timp de un gazon? E ea vinovată de gazon? Eu sunt într-o poziţie delicată acum, că dacă nu era fina mea, era altceva. Mie nici nu prea îi place să cer de la femei, chiar dacă e fina mea. Dacă era bărbat, era altceva”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Gabriela Firea pierde politic din cauza gazonului de pe Arena Naţională”

„Având în vedere starea precară a gazonului de pe Arena Naţională, pe care a văzut-o toată lumea, că nu mai este niciun secret, numai că lumea nu ştie în ce situaţie ne aflăm, că DNA se ocupă de gazonul de pe Arena Naţională, am luat hotărârea de a închide Arena Naţională pentru toate competiţiile sportive şi de altă natură, pe toată perioada remedierii gazonului de pe Arena Naţională. Societatea care se ocupă în acest moment consideră că în două-trei luni de zile gazonul va fi adus la o stare în care putem să spunem că se vor putea desfăşura competiţii sportive sau de altă natură, fără dificultăţi”, a anunţat primarul Capitalei, Gabriela Firea.