Gigi Becali, gata să-i pupe picioarele lui Gică Hagi: „Da, îngenunchez în fața lui și fac asta!”

Gigi Becali a promis că va face un gest fără precedent. Celebrul patron de fotbal este gata să se pună la picioarele legendarului decar al naționalei. 

23 iun. 2023, 17:04
Gigi Becali, gata să-i pupe picioarele lui Gică Hagi: „Da, îngenunchez în fața lui și fac asta!”

Gigi Becali nu s-a mai putut abține și a recunoscut că Gică Hagi are fler de mare antrenor. Cel mai tare l-a uimit pe investitorul din Pipera modul în care Hagi reușește să „resusciteze” fotbaliștii ieșiți din formă.

Șeful de la FCSB și-a luat angajamentul după ce a văzut cele mai recente transferuri ale Farului, din această vară. Hagi a adus jucători liberi de contract, care din punct de vedere fotbalistic, au trecut prin momente nefericite.

„Singurul om care poate lua jucători de la mine şi să îi facă să funcţioneze e Hagi. Nu cred că Mutu poate face ce face Hagi. Hagi e singurul care poate face, ia jucători nefuncţionali şi în funcţionează el. Atât.

Dacă mai face şi acum şi din ăştia, eu îngenunchez în faţa lui. Dacă el şi din ăştia, 4-5 pe care i-a luat acum, mai face şi din ăştia să funcţioneze, mă duc, îngenunchez, îi pup picioarele şi nu mai zic nimic despre fotbal în viaţa mea. Nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu oferi la Palat, vineri, 23 iunie.

Ce transferuri a făcut Farul Constanța, clubul lui Gică Hagi, în acest sezon

Farul a făcut nu mai puțin de opt transferuri, deja. Hagi i-a adus pe: Nicolae Carnat (25 de ani, atacant), Rivaldinho (28 de ani, atacant), Marco Borgnino (25 de ani, mijlocaș), Hugo Vianna (24 de ani, fundaș), Ionuț Vînă (28 de ani, mijlocaș), Damien Dussaut (28 de ani, fundaș) și Diogo Queiros (24 de ani, fundaș).

„Marco (n.r. Borgnino) a dat un interviu și a spus că ne cunoaștem de un an. Și noi îl știm pe el. Am vrut să îl luăm și anul trecut și nu am putut. Generația 1998 a noastră a jucat cu Porto în Youth League și Diogo Queiros era căpitanul echipei. E un jucător care a fost sus, noi mai facem asta.

Noi îl luăm în condițiile astea și vrem să îl facem să crească. Damien Dussaut a fost cel mai bun fotbalist când a jucat la noi, din păcate nu a mai semnat cu noi, apoi nu i-a mai ieșit. Singurul jucător pe care nu îl cunosc este Bassong, pe care l-am văzut la Pitești.

Pe Vianna am vrut să îl iau înaintea Piteștiului, pe Vînă îl cunoaștem deja. Carnat, la fel, îl știm de foarte mult timp, iar Riva (n.r. Rivaldinho) a jucat foarte bine cât a fost la noi”, a comentat Hagi, la DigiSport.

Denis Alibec și Eric de Oliveira se numără printre fotbaliștii pe care Hagi i-a făcut din nou mari, de-a lungul timpului.