Marele Rivaldo, umilit într-un parc din Craiova: „De unde ţi-ai luat, mă, mersul ăsta?!”

Celebrul Rivaldo (50 de ani) a fost protagonistul unui episod neplăcut în Craiova, în timpul unei plimbări prin parc. Fiul fostului fotbalistul, Rivaldinho, joacă pentru Universitatea Craiova, după ce a ajuns la echipa din Bănie în vara lui 2022.

10 apr. 2023, 12:13
Marele Rivaldo, umilit într-un parc din Craiova: „De unde ţi-ai luat, mă, mersul ăsta?!”

Legendarul fotbalist Rivaldo a fost, din păcate, martorul unui episod neplăcut care a avut loc într-un parc din Craiova. Nu este clară dată când a avut loc nefericitul episod, clipul fiind postat pe reţele sociale pe data de 6 februarie 2023.

Rivaldo se află în Craiova pentru a sta alături de Rivaldinho, fiul său, care evoluează pentru Universitatea Craiova.

Mircea Lucescu, probleme serioase de sănătate. Trebuie să ajungă la cuţit: „Ar fi foarte bine să mă operez și să continui să fiu alături de echipă”
Fostul fotbalist de la Barcelona a decis să meargă la o plimbare alături de o cunoştinţă într-un parc din Craiova. Fostul jucător a observat că este filmat şi a decis să zâmbească la cameramanul de ocazie.

Totuşi, nu a fost nicidecum ce s-ar fi aşteptat Rivaldo. Omul care îl filma a decis să îl ia peste picior pe sud-american, iar pe filmare se audă următoarea afirmaţie: ”De unde ţi-ai luat, mă, mersul ăsta?!”.

Fanii din online nu au stat pe gânduri şi au sărit în apărarea lui Rivaldo:  „Ţărane, şi-a luat mersul ăsta când a răbdat de foame pentru visul lui de a scăpa de sărăcie şi a ajunge unul din cei mai mari fotbalişti ai planetei… Spre deosebite de tine… Tu eşti fără scăpare din prostie” şi „Dacă erai inteligent, ai fi ştiut cine este”, sunt câteva din reacţiile care au fost scrise în comentarii.

Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un accident grav pe autostrada A2! Care este starea lor de sănătate. ”Mașina este daună totală”

Cel mai probabil, Rivaldo a mers la Craiova pentru a-şi vizita fiul. Fiul fostului fotbalistul, Rivaldinho, joacă pentru Universitatea Craiova, după ce a ajuns la echipa din Bănie în vara lui 2022.

Rivaldo este fostul Balon de Aur din 1999. A scris istorie în naţionala Braziliei, cu care a câştigat Campionatul Mondial din 2002. A fost cel mai bun marcator al turneului final, cu 8 goluri. Şi-a anunţat retragerea din fotbal în 2014 şi are o avere estimată la 70 de milioane de euro, potrivit wtfoot.com.

Starul sud-american a obţinut performanţe remarcabile în tricoul Barcelonei, cu care a câştigat două titluri în La Liga (1998, 1999), o Cupă a Spaniei (1998) şi Supercupa Europeiu (1997). În tricoul lui AC Milan a câştigat UEFA Campions League, în 2003. În acelaşi an a ridicat deasupra capului şi trofeul Cupei Italiei şi al Supercupei Europei.

Rivaldinho, un singur gol pentru Universitatea Craiova
Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, a fost adus de Universitatea Craiova, în vara anului trecut, liber de contract, de la Cracovia. Atacantul brazilia a dat un gol și trei pase decisive, în tricoul oltenilor.

„România este o țară pe care o iubesc, copilul meu s-a născut aici. Este o țară în care mă simt foarte bine. Ținem legătura (n.r. cu tatăl său, Rivaldo), vorbim în fiecare zi. I-am zis de oportunitatea de a veni aici și el știa de echipă, mi-a zis că este o echipă mare din România și că este sigur că o să fac performanțe aici. Îl așteptăm aici la un meci important, am vorbit cu cei din conducere. Universitatea Craiova a câștigat un fan, pe tatăl meu.

Trebuie să fim impreună, să ne susțină pentru că avem nevoie de ei (n.r. de suporteri) și fără ei nu putem. O să dăm ce avem mai bun pe teren și cred că suntem mai tari cu ei. Împreună ne vom bătea la campionat și toate competițiile.

A fost foarte simplu, pentru că mi-am dorit să vin aici și nu m-a interesat partea financiară. Mi-am dorit să vin aici, să ajung la o echipă mare și sunt foarte fericit și mândru. Obiectivul meu este să devim mai bun în fiecare zi, să mă antrenez bine, să mă lupt și să îmi ajut colegii să câștigăm meciuri.

Cred că asta este cel mai important, să avem mentalitate de câștigător. Astea sunt obiectivele, să ne luptăm și să fim acolo sus, unde trebuie. Condițiile sunt top, avem toate condițiile să facem cea mai bună performanță și asta a fost unul dintre motivele pentru care am ales Craiova”, spunea Rivaldinho, în iulie 2022, după ce a semnat cu Universitatea Craiova.