Gigi Becali, GEST INCREDIBIL din ÎNCHISOARE. Apel DISPERAT

Gigi Becali a decis să ceară, oficial, banii confiscaţi în "Dosarul Valiza", adică 1.700.000 de euro. Finanţatorul celor de la Steaua, aflat la Poarta Albă, trece printr-o gravă criză financiară.

RomaniaTV.net
01 iun. 2014, 07:18
Gigi Becali, GEST INCREDIBIL din ÎNCHISOARE. Apel DISPERAT

Gigi Becali şi-a mandatat avocaţii să depună o plângere pentru că i s-au confiscat 1.700.000 de euro sub învinuirea de dare de mită, anunţă Fanatik.

„Toată lumea ştie că acei bani nu urmau să fie oferiţi jucătorilor de la U Cluj sub formă de mită. Gigi Becali intenţiona doar să îi motiveze pe fotbaliştii lui Toni Doboş să joace corect meciul cu CFR Cluj, nu să se dea la o parte. Una este motivarea şi alta este mita. Însă, judecătorii au decis că a fost vorba de dare de mită. În aceste condiţii, Gigi Becali speră să îi convingă pe judecătorii de la CEDO că banii săi nu au fost confiscaţi corect, iar dacă i se va da dreptate speră să primească şi dobândă pentru fiecare zi din momentul în care banii săi au fost confiscaţi. Plângerea respectivă se va depune sub pretextul discriminării”, a spus un apropiat al latifundiarului din Pipera pentru Fanatik.