Gigi Becali, gest uriaş pentru Mihăiţă Neşu

Gigi Becali a făcut un gest uriaş pentru fostul fotbalist Mihai Neşu, care încearcă acum să construiască un centru pentru copii şi tineri cu dizabilități neuromotorii, la Oradea.

08 iun. 2021, 12:02
Gigi Becali, gest uriaş pentru Mihăiţă Neşu

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, i-a cumpărat lui Mihai Neşu o maşină nouă, adaptată la situaţia sa, cu care să se deplaseze.

Mihai Neşu, prin fundaţia sa, a început lucrările la un centru pentru copii şi tineri cu dizabilităţi, la Oradea, iar prima construcţie a centrului este cea a unei biserici.

„În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a declarat Florin Lovin la Digi Sport Special.

Fundaţia Mihai Neşu a demarat lucrările la centrul pentru copii din Oradea, iar costurile totale sunt estimate la 3,5 milioane de euro, sumă ce acoperă construcţia centrului, spaţii de joacă, o fermă, solare, grădini, un restaurant social şi o piscină pentru hidroterapei.

Pe 2 iunie, Mihai Neşu a anunţat că lucrările au început la centru. „Astăzi 2 iunie am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii!

Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent!

EURO 2020. Ghidul suporterului pentru meciul Austria – Macedonia de Nord, de pe Arena Naţională

Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii și firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui ca ctitori sau donatori.

Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului!”, a anunțat Mihăiță Neșu pe pagina oficială de Facebook, Mihai Neșu Foundation.

Helmut Duckadam, atac la Mirel Rădoi după eşecurile naţionalei: „Să ai aşa aroganţă, mi se pare prea mult”