EURO 2020. Ghidul suporterului pentru meciul Austria – Macedonia de Nord, de pe Arena Naţională

FRF prezintă, marţi, pe site-ul oficial, ghidul suporterului pentru meciul Austria - Macedonia de Nord. Partida din cadrul grupei C se dispută duminică, 13 iunie 2021, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

08 iun. 2021, 11:41
EURO 2020. Ghidul suporterului pentru meciul Austria – Macedonia de Nord, de pe Arena Naţională

EURO 2020. „Descarcă aplicaţia Mobile Tickets App (iOS / Android) şi verifică-ţi biletul. Dacă eşti vaccinat, trecut prin COVID-19 sau testat negativ cu 72 de ore înainte de meci, du-te la centrele medicale acreditate şi ia-ţi brăţara de acces (vezi procedura). Poţi obţine brăţara începând de sâmbătă, 12 iunie, ora 8:00, de la unul dintre centrele medicale indicate. Procedura de verificare te va costa 5 lei.

Dacă nu ai nicio dovadă de imunizare împotriva COVID-19, du-te să te testezi rapid la unul dintre centrele medicale acreditate. Te poţi testa începând de sâmbătă, 12 iunie, de la ora 16:00 până la ora meciului. Ai în vedere, totuşi, că trebuie să fii prezent la stadion cu ceva timp înaintea meciului – scrie pe bilet când. Procedura de testare te va costa 40 de lei. Dacă eşti testat negativ, vei primi brăţara de acces. Dacă vei fi testat pozitiv, nu mai poţi merge la meci, nu primeşti brăţara, dar poţi transfera biletul prin aplicaţie către un prieten, care trebuie să obţină, la rândul lui/ei brăţara.

Vino la stadion cu cele 3 elemente necesare: bilet, brăţară şi un act de identitate. Altfel, nu vei putea să intri.

Respectă intervalul de timp de acces în stadion indicat pe bilet. Vei evita astfel aglomerările la intrare şi pe mijloacele de transport.

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal și tenis: Două ponturi simple, le ai aici!

Nu veni cu un bagaj mai mare de o coală A4. De asemenea, nu este permis accesul cu umbrele, mâncare sau băutură. Camerele video şi camerele foto profesionale sunt interzise pe stadion.

De cum ai trecut de poarta stadionului, portul măştii este obligatoriu până când vei pleca după finalul meciului. Adu-ţi măşti de rezervă, în caz că prima se deteriorează. Sunt acceptate doar măşti chirurgicale sau FFP, nu şi cele fabricate din alte materiale textile.

În interiorul stadionului vei putea să îţi cumperi apă, sucuri şi sandwich-uri. Mâncarea se poate consuma doar în locurile amenajate lângă punctele de vânzare. În tribune vei putea intra doar cu băuturile. Momentele când mănânci sau bei sunt singurele când nu porţi mască. În rest, masca este obligatorie şi trebuie să acopere gura şi nasul. Alcoolul nu e permis în stadion.

Dezinfectează-ţi mâinile ori de câte ori ai ocazia. În stadion vei găsi dozatoare cu dezinfectant – foloseşte-le! O faci pentru protecţia ta.

Păstrează-ţi locul indicat pe bilet. Am proiectat un sistem de distribuire a biletelor cu asigurarea distanţării care să te protejeze de riscul îmbolnăvirii cu COVID-19. Nu compromite această măsură de siguranţă, este pentru sănătatea ta.

La încheierea meciului, nu te înghesui. Sunt prevăzute fluxuri de ieşire suficiente astfel încât să nu se producă aglomerare. Voluntarii sunt acolo să te ghideze spre ieşire. Dacă ai respectat toate măsurile epidemiologice de când ai venit la stadion, nu le anula la sfârşit prin îmbulzirea la porţi.

Helmut Duckadam, atac la Mirel Rădoi după eşecurile naţionalei: „Să ai aşa aroganţă, mi se pare prea mult”

Vei întâlni voluntari în tot perimetrul stadionului, de când intri şi până pleci. Ei sunt acolo să te ajute, să te ghideze. Voluntarii fac acest lucru pentru confortul tău, nu sunt plătiţi pentru munca lor. Noi le mulţumim, mulţumeşte-le şi tu!

Bucură-te de fotbal şi de EURO 2020! Eşti unul dintre puţinii care au şansa participării la acest eveniment special pe timp de pandemie. A day to remember!”, este ghidul de pe site-ul FRF.

România va găzdui patru meciuri din cadrul Euro-2020.

Programul partidelor de pe Arena Naţională este următorul:

Grupa C

Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00 Austria – Macedonia de Nord;

Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00 Ucraina – Macedonia de Nord;

Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00 Ucraina – Austria;

Optime de finală

Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 1F – 3A/B/C.