Gigi Becali, gest uriaş pentru o celebră prezentatoare TV din România. „M-am trezit cu dureri mari și am ajuns de urgenţă la Floreasca”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a decis să o ajute pe Diana Bart, o prezentatoare în vârstă de 42 de ani de la Prima TV, care a suferit o accidentare și a ajuns să meargă în cârje. Vedeta a povestit că a avut un accident în urmă cu câteva luni și că a suferit o entorsă la picior.

17 nov. 2023, 08:18
Gigi Becali, gest uriaş pentru o celebră prezentatoare TV din România. „M-am trezit cu dureri mari și am ajuns de urgenţă la Floreasca”
Gigi Becali, gest uriaş pentru o celebră prezentatoare TV din România. "M-am trezit cu dureri mari și am ajuns de urgenţă la Floreasca"

Gigi Becali, gest uriaş pentru o celebră prezentatoare TV din România. Patronul celor de la FCSB s-a implicat personal în sprijinirea Dianei Bart, o prezentatoare de la Prima TV, care a suferit o accidentare și a ajuns să meargă în cârje. La vârsta de 42 de ani, Diana Bart, cunoscută pentru colaborarea sa în emisiunea „Cursa iubirii” alături de Cove, a împărtășit detalii despre incident și procesul său de recuperare.

Accidentul s-a produs cu mai multe luni în urmă, când Diana Bart a suferit o entorsă la picior în urma unei neatenții. După incident, vedeta a consultat un medic ortoped, care inițial i-a spus că nu este nevoie de o intervenție chirurgicală. Totuși, după insistențele ei și a altor medici consultați ulterior, s-a constatat că avea nevoie de recuperare. A mers să facă recuperare la FCSB, echipa lui Gigi Becali, unde a beneficiat de îngrijirea medicilor de acolo, în special de la kinetoterapeutul Ovidiu Kurti.

„Nu am ajuns așa de la tocuri, de la platforme, nici măcar la schi. Purtam niște teniși… Mai trist e că eram cu cea mică în brațe, noroc că n-am scăpat-o! Pur și simplu, am călcat într-o parte și l-am rupt, ca să fie bună treaba! Trebuie să stau două luni cu cârjele astea. După ce mi-am rupt piciorul, nu mă durea foarte tare, dar am simțit în os ceva. Și m-am dus la un doctor ortoped, bineînțeles. I-am zis: «Domnule doctor, dați-mi și mie ceva». Mi-a zis că am o entorsă și să mă duc acasă. I-am zis: „Dați-mi și mie o radiografie că simt că am ceva în os” și mi-a zis nu că nu are rost să mă iradieze aiurea. L-am rugat frumos, la insistențele mele, apoi mi-a zis că mă bagă în operație.  Și zic: „Ce?!! Păi, mai devreme mă trimiteați acasă că nu era nimic!”. I-am zis vreo două acelui doctor și m-am mai dus apoi  la vreo doi doctori și nu e cazul de vreo operație. E vorba de malleolus, care e un os foarte subțire și n-au cum să mă opereze, dar fac recuperare.  S-a întâmplat acum două săptămâni și mai am de stat o lună și jumătate. Merg așa la muncă, ba mai mult, chiar încep filmările pentru o emisiune live și e musai să fiu acolo”, a declarat Diana Bart pentru Fanatik.

Citeşte şi: Un fost milionar de la noi îl acuză pe Gigi Becali. I-a cerut banii datoraţi, dar a fost dus cu vorba: „Vreau ce mi se cuvine”

Gigi Becali a pus la dispoziție echipa medicale pentru a o ajuta pe Diana Bart în procesul său de recuperare. În prezent, vedeta urmează un program de recuperare sub îndrumarea kinetoterapeutului Ovidiu Kurti, care a declarat că prezentatoarea TV a fost într-o stare „binisor cu piciorul”, dar a resimțit dureri după o petrecere în care a dansat și a forțat piciorul recent eliberat din ghips.

„Acum sunt binișor cu piciorul, l-am scos săptămâna trecută din orteză. Am respectat cu sfințenie regula. Piciorul se refăcuse bine. Dar sâmbătă am fost la o petrecere. Am uitat de piciorul pe care îl abia îl scosesem din gips și am dansat. Așa că seara m-am trezit cu dureri mari și am ajuns de urgență la Floreasca. Radiografia a arătat bine, doar am forțat eu. Am început si recuperarea, o fac la FCSB, la medicii de acolo, fac recuperare cu Ovidiu Kurti, un medic kinetoterapeut cu care se recuperează sportivii clubului”, a mai spus Diana Bart.

Diana Bart, care lucrează în televiziune încă de la vârsta de 18 ani și este căsătorită cu Mihai Dumitrescu, a subliniat importanța recuperării în timp util, având în vedere responsabilitățile sale profesionale.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. „Bă, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”