Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. „Bă, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”

Rareş Bogdan şi Gigi Becali sunt vecini în Pipera, iar europarlamentarul PNL face dezvăluiri spectaculoase despre patronul celor de la FCSB. Cei doi au în comun pasiunea pentru fotbal, dar şi pentru oierit!

24 oct. 2023, 18:50
Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. „Bă, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”
Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. "Bă, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!"

Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. Europarlamentarul PNL a dezvăluit că a avut 2.000 de oi, fiind la acest capitol peste patronul de la FCSB.

„Eu am avut 2.000 de oi! Gigi n-are atâtea. I-am spus: „Gigi, mai ai de cumpărat. Bă, că am 1.500”. Eu stau gard în gard cu el. Nu prea stau eu, sunt la Parlamentul European, la Strasbourg, la Bruxelles, plec la Londra, Birmingham, Manchester, mă întorc la Bruxelles. Nevasta mea, copiii… avem aceeași firmă de pază. E mare prieten cu fiul meu, tot îl cheamă, că e cu fotbalul”, a declarat Rareș Bogdan pentru ProSport.

Citeşte şi: Bombă în fotbal: premierul maghiar Viktor Orban i-a cerut lui Arpad Paszkany să devină patron la Ferencvaros. „L-a chemat la Budapesta!”

Rareș Bogdan și Gigi Becali se mai întâlnesc uneori pe final de săptămână, iar patronul de la FCSB a cedat rugăminților politicianului, deranjat de faptul că oile omului de afaceri erau aproape de dormitorul său. „Atunci când mai rămân în week-end și mă vede prin curte, mă aude. „Ce faci, Rareș? Ești pe aici?”. Aduce o brânză, aduce un ou… Băi, haideți să mâncați niște căpșuni. Are solariile alea mari. I-am zis „Bă, Gigi, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”. Le-a dus la margine, la Pipera, are trei sferturi din tot ce e acolo. El are teren mare acolo. I-am zis că valorează 15 milioane de euro. Mănâncă fructe de prin curte, nu le stropește, e figură”, a mai spus Rareș Bogdan.

Citeşte şi: Radu Paraschivescu, întrebat Ilie Dumitrescu ce maşină conduce. Răspunsul l-a lăsat mască pe fostul internaţional VIDEO

„Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, spunea acum ceva timp Gigi Becali.