INCREDIBIL! Nu o sa iti vina sa crezi ce fac Gigi Becali si Gica Popescu in puscarie!

Gigi Becali pregătește o trilogie pe teme religioase și un volum de memorialistică! Ioan și Victor Becali sunt ”prea bătrâni” ca să muncească și stau ore-n șir la centrul cultural al penitenciarului. Giovani e preocupat de... istorie. Gică Popescu e șef de celulă.

RomaniaTV.net
05 sept. 2014, 09:32
INCREDIBIL! Nu o sa iti vina sa crezi ce fac Gigi Becali si Gica Popescu in puscarie!

Gigi Becali (56 de ani) a devenit cărturar la închisoare! Patronul Stelei lucrează la o trilogie. Primul volum al cărții scrisă de latifundiarul din Pipera în Penitenciarul Poarta Albă se numeşte „Muntele Athos, patria ortodoxismului” şi a fost deja terminată. Urmează alte două volume, au dezvăluit surse apropiate șefului din Ghencea. Nici verii săi nu sunt mai prejos: citesc, merg la centrul cultural și ascultă muzică! Gică Popescu e lider de celulă!

Gigi Becali vrea să scrie și un volum de memorialistică. În toate aceste demersuri literare, latifundiarul a fost ajutat de un coleg de celulă. Gigi este închis la Penitenciarul Poarta Albă într-o „celulă selectă” de şapte persoane, numai cu oameni unul şi unul, de la intelectuali la afacerişti sau doctori. Aşa i-a venit ideea să scrie o carte despre propria- i viaţă, dar cum nu este chiar un maestru al literelor a apelat la un profesor ca să dea şi mai mare savoare lucrurilor pe care le-a trăit. Cum a ajuns celebru, cum a făcut banii, despre fotbal, dar şi despre viaţa la puşcărie, despre toate va vorbi în carte.

Primul volum „religios” va fi publicată în curând, iar editura care se ocupă de apariţia ei este Saeculum I.O. Celeltate cărți ar urma să apară vara viitoare.

Dinspre fostul internațional Gică Popescu (46 de ani) nu a răzbătut decât faptul că este liderul de celulă.

Potrivit legii, condamnaţii care scriu o carte în perioada de detenţie pot beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei. Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarele ”Valiza” şi ”Schimbul de terenuri cu MApN”, iar după publicarea cărţii, pedeapsa finanţatorului Stelei ar putea fi redusă cu un an şi 2 luni.

 

sursa: Sportnews.ro