Gigi Becali i-a decis soarta lui Bogdan Vintilă. Când va pleca antrenorul de la FCSB

Gigi Becali a declarat, joi, că Bogdan Vintilă poate rămâne antrenorul lui FCSB "până la adânci bătrâneţi".

06 feb. 2020, 16:22
Gigi Becali i-a decis soarta lui Bogdan Vintilă. Când va pleca antrenorul de la FCSB

Gigi Becali a făcut declaraţia înaintea meciului FC Voluntari – FCSB, programat, joi, de la ora 20:00, restanţă din etapa a 18-a a Ligii 1.

„Vintilă, dacă vrea – jur că spun purul adevăr şi aşa va fi – poate să stea la FCSB până la adânci bătrâneţi, cât vrea el. Nu am mai spus aşa, aici este vorba de altceva. E altceva la Vintilă, dar nu vreau să vă spun pentru că după aia mă luaţi la mişto, râdeţi de mine. El antrenor poate sta toată viaţa lui. Nu are rost să spun de ce pentru că după aia nu mă înţelegeţi. Jur! O să vedeţi”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali, judecat de Comisia de Disciplină a FRF. Acuzaţii grave la adresa patronului FCSB

Patronul FCSB a mai spus că vrea să-l vândă pe Harlem Gnohere: „Nu iau niciun atacant. Nu mai iau, am lua şase jucători, nu mai iau decât tot ce înseamnă copil din Roâmnia. Eu vreau peste 5-6 ani să vând jucători de sute de milioane, de miliarde. Dacă pleacă Gnohere? Dar nu pleacă! Dacă pleacă o să trebuiască să luăm. Dar nu pleacă, nu vezi că nu pleacă? Eu am cerut doar 800.000 pe el. Nu vrea să dea nimeni. Îl dau eu şi mai ieftin. Nu vreau să scap, de ce să spun aşa ceva? Dacă voiam să scap, îi spuneam: ia, du-te! Ştiţi cum fac eu. Bogdan Planic mai are un an de contract. Dacă vrea să plece, să-l cumpere cineva. Nu-l dau gratis. Dacă vrea cineva să-l cumpere, să dea un milion pe el”.

Gigi Becali a spus că o victorie obţinută, joi, în meciul cu FC Voluntari nu îi sporeşte lui FCSB şansele la titlul: „La fotbal ai emoţii cu orice echipă, dar nu ar trebui să avem. Dacă nu batem pe Voluntari, atunci ce să mai avem pretenţii la campionat. La titlu nu prea avem şanse nici dacă câştigăm, dar să vedem ce vrea Domnul. E mai puternică CFR, ce vrei să zic?”.