Gigi Becali i-a decis soarta lui Nicolae Dică după eşecul cu Chiajna. Lovitură de teatru la FCSB

FCSB a pierdut, duminică, primul meci pe teren propriu din acest sezon, 0-1 cu Concordia Chiajna în etapa a 11-a din Liga 1. Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică, dar Gigi Becali are alte planuri.

08 oct. 2018, 04:57
Gigi Becali i-a decis soarta lui Nicolae Dică după eşecul cu Chiajna. Lovitură de teatru la FCSB

Gigi Becali a anunţat că îi va face o evaluare lui Nicolae Dică la finalul turului, adică după primele 13 etape. Mai mult, finanţatorul FCSB a dat asigurări că Nicolae Dică nu este în pericol, atâta timp cât echipa se află pe primul loc.

„Nici eu nu am niciun gând de demitere. Noi am jucat azi, a fost o chestiune așa, am jucat doar la o poartă. Tănase, dă gol dacă ești atacant. Nu există demisie, nu există demitere. Nu fac caz dintr-o chestie de nimic. Am jucat bine, ca dovadă că nu au fost schimbări la pauză”, a spus Gigi Becali.

FCSB – Concordia Chiajna 0-1 în etapa a 11-a din LIGA 1. Dezastru pentru Dică! VEZI CLASAMENTUL

Nicolae Dică a declarat, la finalul partidei cu Chiajna, că nu are de gând să renunţe la funcţia de antrenor, înainte să fie evaluat de Gigi Becali: „Sunt doi-trei inși care de la începutul jocului vorbesc. Nu mă interesează ceea ce spun. Demisia nu mi-o voi da. Dacă decide conducerea să vină alt antrenor, ok. Nu am făcut ce trebuia și am pierdut. Cei care au intrat pe teren trebuia să dea totul. Aveam un moral bun, trebuia să păstrăm distanța de patru puncte. Nu s-a decis campionatul în această seară”.