Gigi Becali i-a făcut lui Hagi o ofertă de 3,5 milioane euro. FCSB vrea să ia doi jucători importanţi de la Viitorul

Steaua (FCSB) a oferit 3 milioane de euro pentru Dragoș Nedelcu (mijlocaș) și Florinel Coman (atacant), campioni cu FC Viitorul.

06 iun. 2017, 19:54
Gigi Becali i-a făcut lui Hagi o ofertă de 3,5 milioane euro. FCSB vrea să ia doi jucători importanţi de la Viitorul

Gigi Becali a declarat marţi seară că i-a făcut o ofertă concretă lui Gică Hagi pentru a-i transfera pe Florinel Coman și pe Dragoș Nedelcu. „Coman? O să vedem. I-am făcut o ofertă lui Gică în valoare de două milioane de euro. Ce, a zis Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu) că poate fi vândut pe 10 milioane de euro? Da, l-am auzit și eu când a zis Ilie asta. Așa, poate fi vândut și pe 20 de milioane de euro, dar nu la ora asta. La ora asta…

Eu de ce dau două milioane de euro acum, în România, ca să pot lua 10 milioane de euro pe el. Că, eu pot lua pe el 10 milioane. Credeți că-l iau pe Coman că va fi mare fotbalist în cupele europene anul ăsta? D-aia îl iau? Hai, domne, nu poate să fie, e prea tânăr, e necopt. Eu vreau să iau 20 de milioane de euro, dar peste trei ani. Dar, acum nu poți lua 10 milioane pe el din România, pentru că nu face. E prea copil și nu poate arăta valoarea lui„, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Citeşte şi Gigi Becali a depus actele la TAS. „Dumnezeu să hotărască prin judecători dacă a fost dreptate sau nu”

El a adăugat că vrea să-l transfere şi pe Dragoş Nedelcu. „Pentru el, am propus suma de 1,5 milioane de euro, nu știu dacă va fi mai simplu de adus față de Coman. Și, până la urmă, ar fi bine pentru Gică să ia acum două milioane pe Coman și alte patru milioane de euro peste doi ani. La fel și la Nedelcu, pentru că le dau 20% procent la revânzare. Așa am lucrat mereu cu Hagi. Și, dacă-l voi da eu cu 20 de milioane  pe Coman, va lua și Gică o sumă importantă, nu?„, a mai spus Gigi Becali.