Gigi Becali i-a făcut un cadou preţios preşedintelui Traian Băsescu

Gigi Becali i-a făcut cadou preşedintelui Traian Băsescu o icoană de argint, făcătoare de minuni. Preţiosul dar a fost dus la Palatul Cotroceni de către mama latifundiarului, în momentul în care a depus şi memoriul de graţiere, potrivit România TV.

13 mart. 2014, 13:08
Gigi Becali i-a făcut un cadou preţios preşedintelui Traian Băsescu

Gigi Becali i-ar fi făcut acest cadou lui Traian Băsescu, pentru ca icoana făcătoare de minuni să îi protejeze familia preşedintelui.

Scandal în familia lui Gigi Becali după ce avocata latifundiarului a spus că a REFUZAT o ZI ÎN LIBERTATE

Cea care a dezvăluit acest lucru este chiar mama lui Gigi Becali. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, nu a spus dacă darul a ajuns efectiv la preşedintele Traian Băsescu. „Când vom avea ceva de comunicat în acest sens, o vom face”, a precizat Oprea, potrivit România TV.

Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut că a fost informat de vizita pe care mama lui Gigi Becali a făcut-o la Palatul Cotroceni. Şeful statului ştia şi de memoriul depus de Alexandra Becali, însă nu a zis nimic despre cadoul care a ajuns la Cotroceni în acelaşi timp cu memoriul de graţiere, care nu i-a fost transmis direct preşedintelui, ci a trecut mai întâi prin alte departamente.

Citeşte şi GIGI BECALI, primul interviu din închisoare. Declaraţii BOMBĂ despre GRAŢIEREA SA VIDEO

Citeşte şi

Primul interviu cu Gigi Becali din puşcărie. Latifundiarul este distrus şi face declaraţii cutremurătoare