Gigi Becali i-a fost şofer lui Radu Beligan. Amintirile patronului Stelei despre marele actor

Amintirea marelui actor Radu Beligan, decedat miercuri, la vârsta de 97 de ani, a fost evocată şi de patronul Stelei, Gigi Becali, într-o intervenţie la România TV.

20 iul. 2016, 12:07
Gigi Becali i-a fost şofer lui Radu Beligan. Amintirile patronului Stelei despre marele actor

L-am luat pe Radu Beligan la un meci Bacău-Steaua. La plecare, după meci, foarte multă lume a venit să mă aplaude în faţa maşinii, abia am putut să ieşim de acolo.

Citeşte şi Radu Beligan a murit la 97 de ani! IMAGINI DE COLECŢIE cu regretatul actor pe scenă VIDEO

Pe drum, când ne întorceam la Bucureşti, mi-a spus aşa şi să-mi iertaţi trufia, dar exact aşa mi-a zis: „Mă întrebam despre omul ăsta, adică despre mine, oare te merită poporul ăsta?” Adică dacă poporul român mă merită pe mine. „Mi-am găsit răspunsul astăzi. Da îl merită, pentru că îl iubeşte”, a mai zis el. Şi eu atunci am lăcrimat, la cuvintele astea aşa frumoase. 92 de ani avea atunci. Cum să spună un om cu asemenea valoare aşa ceva despre mine?„, şi-a reamintit Gigi Becali, la România TV.

Citeşte şi RADU BELIGAN A MURIT. ULTIMUL INTERVIU al Maestrului: „Timpul este o GLUMĂ proastă”

Când un om moare, gândul meu este: unde se duce, în rai sau în iad? Spun asta pentru că eu sunt sigur despre Beligan că se va mântui şi va ajunge în rai, ceea ce nu am spus niciodată despre o persoană publică care a murit. Eu spun că se va duce în rai„, a mai spus Becali.