Gigi Becali i-a iertat pe fotbaliştii care au vomitat în taxi. Vezi de ce

Fotbaliştii care au vomitat în taxi, după care unul dintre ei a urinat pe gardul unei biserici, vor fi iertaţi de patronul Stelei, Gigi Becali, întrucât aceştia au băut organizat. În plus, în timpul petrecerii au fost supravegheaţi de managerul general al echipei, Meme Stoica, precum şi de patru bodyguarzi.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 09:51
Gigi Becali i-a iertat pe fotbaliştii care au vomitat în taxi. Vezi de ce

Erau în ziua liberă, era toată echipa acolo, a fost şi Meme, au fost şi patru bodyguarzi, nu mai ştiam, dar mi-au cerut aprobarea să aibă şi pază cu ei. Meme mi-a spus, numai că Meme i-a scăpat de sub control. Meme nu poate să vadă fiecare cât bea, ce poate să facă, erau mai multe mese acolo, nu poate să-i ţină contoarul cât bea”, a declarat, luni dimineaţă, Gigi Becali.

Patronul Stelei nu este de acord cu comportamentul fotbaliştilor săi. „Este urât ce a făcut, dar asta este, este al nostru acum. Săracu era îngrijorat. Îl întreba pe Meme ce se întâmplă cu el. Să stea liniştit că nu se întâmplă nimic. Gestul care l-a făcut îi strică imaginea lui, nici măcar amendă nu îi dau”, a precizat Gigi Becali.

Una peste alta petronul Stelei s-a amuzat de situaţia fotbalistului Nikolic beat criţă. „Chiar îşi vine să râzi când vezi. Aşa jeturi să dai, de doi metri. Iar celălalt, Matei, n-a băut. A vomitat din cauză că l-a văzut pe Nikolic că a vomitat”, a mai spus Gigi Becali.