Gigi Becali i-a iertat pe fotbaliştii care au vomitat în taxi. Vezi de ce

Publicat: Luni, 15 Octombrie 2012 12:51 // Actualizat: Luni, 15 Octombrie 2012 12:51 // Sursa: România TV

Fotbaliştii care au vomitat în taxi, după care unul dintre ei a urinat pe gardul unei biserici, vor fi iertaţi de patronul Stelei, Gigi Becali, întrucât aceştia au băut organizat. În plus, în timpul petrecerii au fost supravegheaţi de managerul general al echipei, Meme Stoica, precum şi de patru bodyguarzi.

Erau în ziua liberă, era toată echipa acolo, a fost şi Meme, au fost şi patru bodyguarzi, nu mai ştiam, dar mi-au cerut aprobarea să aibă şi pază cu ei. Meme mi-a spus, numai că Meme i-a scăpat de sub control. Meme nu poate să vadă fiecare cât bea, ce poate să facă, erau mai multe mese acolo, nu poate să-i ţină contoarul cât bea", a declarat, luni dimineaţă, Gigi Becali.

Patronul Stelei nu este de acord cu comportamentul fotbaliştilor săi. „Este urât ce a făcut, dar asta este, este al nostru acum. Săracu era îngrijorat. Îl întreba pe Meme ce se întâmplă cu el. Să stea liniştit că nu se întâmplă nimic. Gestul care l-a făcut îi strică imaginea lui, nici măcar amendă nu îi dau", a precizat Gigi Becali.

Una peste alta petronul Stelei s-a amuzat de situaţia fotbalistului Nikolic beat criţă. „Chiar îşi vine să râzi când vezi. Aşa jeturi să dai, de doi metri. Iar celălalt, Matei, n-a băut. A vomitat din cauză că l-a văzut pe Nikolic că a vomitat", a mai spus Gigi Becali.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 oct 13:35
...pe gardul unei biserici, vor fi iertaţi de patronul Stelei, Gigi Becali, întrucât aceştia au băut organizat. Citește mai departe…http://www.rtv.net/gigi-becali-i-a-iertat-pe-fotbalistii-care-au-vomitat-in-taxi-vezi-de-ce_48825.html ...
1
EUR
4.7781
RON
16 Dec
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H