Gigi Becali: I-am cerut iertare lui Reghe că am spus echipa. Cu Gaz Metan nu vă zic… Vor juca Alibec şi Gnohere, restul se ştie

Gigi Becali a declarat că i-a cerut iertare antrenorului Laurenţiu Reghecampf pentru că anunţă public cu mai multe zile înainte echipa pe care acesta o foloseşte la următoarea partidă. Apoi, omul de afaceri a precizat că, în vederea meciului cu Gaz Metan Mediaş, Reghecampf testează o formulă cu doi atacanţi, Denis Alibec şi Harlem Gnohere. "În rest, echipa se ştie", a adăugat Becali.

23 feb. 2017, 11:17
Gigi Becali: I-am cerut iertare lui Reghe că am spus echipa. Cu Gaz Metan nu vă zic… Vor juca Alibec şi Gnohere, restul se ştie

Săptămâna trecută, Laurenţiu Reghecampf Reghecampf s-a plâns de faptul că patronul echipei dezvăluie primul 11 înaintea partidelor, ceea ce avantajează adversarele.

Asta este o problemă şi acest lucru l-am discutat cu patronul echipei. Pentru noi este un dezavantaj faptul că adversarul află echipa înainte de meci cu câteva zile. (n.r. – Adversarul) poate antrena, se poate pregăti pentru ceea ce urmează. Sunt lucruri pe care ar trebui să le ţinem pentru noi. Eu i-am explicat asta patronului echipei, numai că eu nu-mi permit niciodată să-i spun dânsului să nu vorbească la televizor. Dar pentru noi clar nu este un avantaj, este un dezavantaj„, a precizat tehnicianul.

Joi, Gigi Becali a spus că antrenorul are dreptate şi că şi-a cerut iertare, apoi a anunţat ce pregăteşte tehnicianul la antrenamente.

L-am sunat şi i-am cerut ieratare. „Ai dreptate tu, nu trebuia să o fac cu trei zile înainte. Când o fac în ziua meciului, e altceva. Iartă-mă!”. Eu când greşesc îmi cer iertare. „Patroane, nu trebuia să-ţi ceri”. „Nu, nu, am greşit, îmi cer iertare!” Nu ştiu echipa cu Gaz Metan, ştiu atât, că o să joace cu… dar nu vă zic. Nu vă mai zic. Joacă, mă, cu doi atacanţi! În rest, echipa se ştie la noi. Numai dacă nu joacă Ovidiu Popescu se ştie echipa. Aşa încearcă cu ei  (n.r. – Gnohere şi Alibec) acum la antrenamente, nu ştiu dacă o să-i bage„, a declarat Gigi Becali, la Sport.ro.

El le promite suporterilor că va recupera marca Steaua în cel mult un an: „Le promit eu că într-un an de zile – palmaresul e la mine, nu-l poate lua nimeni, nici toate comandamentele ruseşti şi americane, nicodată, nici NATO… Numele îl iau în maximum şase luni înapoi şi marca în maximum un an de zile. Şi o să vină şi Peluza Sud înapoi„.

Steaua va evolua, duminică, de la ora 20.30, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa 24-a a Ligii I.