Gigi Becali i-ar cumpăra pe Bancu şi Mitriţă înainte de CSU Craiova – FCSB: „Pac-pac, în cont, cinci milioane”

CSU Craiova - FCSB 2018. Gigi Becali l-a criticat pe selecţionerul Cosmin Contra pentru că nu i-a folosit cu Serbia pe Alexandru Mitriţă şi pe Nicuşor Bancu de la CSU Craiova. Şi pentru că se apropie meciul CSU Craiova - FCSB, Becali a făcut din nou o ofertă pentru ei, trei milioane pentru Mitriţă şi două pentru Bancu. "Măine, dacă vrea Rotaru, pac, în cont, cinci milioane", a spus Becali.

15 oct. 2018, 09:37
Gigi Becali i-ar cumpăra pe Bancu şi Mitriţă înainte de CSU Craiova – FCSB: „Pac-pac, în cont, cinci milioane”

CSU Craiova – FCSB 2018. „La naţionala mare, nu avem ce face. Nu avem cu ce. Singurul lucru pe care eu nu l-am înţeles aseară… Să mă ierte şi Contra, şi toată lumea, că trebuie să-mi spun părerea. Eu spun aşa, poate sunt prost, idiot, dar eu spun ce ştiu sigur: cei mai valoroşi jucători din România, din punct de vedere material, eu vorbesc ca om de afaceri, cei mai tari, cei mai valororşi sunt Bancu şi Mitriţă. Nu vreau să-l supăr pe Contra, dar părerea trebuie să mi-o spun că nu o să-mi fie frică de Contra acum, că nu am ajuns la 60 de ani să-mi fie frică de Contra. Dacă tu îi ai pe cei mai valoroşi, pe cei mai scumpi… Bancu şi Mitriţă fac minim cinci milioane amândoi. Pe Mitriţă dau eu trei la orice oră. Pe Bancu, dau şi pe ăla două milioane la orice oră. Dacă nu-i văd pe ăia pe teren… E adevărat că nu avem echipă, dar de ce nu-i văd pe cei mai valoroşi pe teren? Toşca e al meu, dar nu poţi să-l compari pe Bancu cu Toşca în 200.000 de ani. N-ai cum, pentru că ăla e fotbalist, e fotbalist de mare clasă. Dacă eu dau pe un fundaş stânga două milioane la orice oră. Dacă mă uit la echipa naţională, vreau să văd să joace cine merită. Sunt doi jucători cei mai valoroşi financiar la ora asta. Poate ăsta, Petre Marin (n.r. – Răzvan Marin), să fie mai valoros financiar. Dacă nu mă pricep la fotbal, întreb: spune-mi cât costă? Ca să ştiu valoarea lui. Că dacă nu mă pricep. Eu ce ştiu? Că pe Mitriţă dau trei milioane şi pe Bancu dau două la orice oră. Măine, dacă vrea Rotaru, pac, în cont, cinci milioane. Mitriţă e cel mai valoros, cât toată echipa. Eu dacă sunt antrenor, prima dată zic aşa: vine Mitriţă şi după aia ceilalţi jucători. Mitriţă e şi înaintea lui Petre Marin şi înaintea lui Stanciu. E cel mai valoros, cât toată echipa României. Nu vreau să-l supăr pe Contra, că e băiat bun, dar eu părerea trebuie să o spun. Oricum, noi nu avem şanse de calificare. Că n-avem. Cu ăştia nu avem nicio şansă de calificare, mai bine ne calificăm cu ăia (n.r. – echipa de tineret) şi apoi să incepem cu ăia, că oricum sunt mai buni. Dacă punea echipa aia să joace, scotea mai bun rezultatul”, a declarat Becali, la Pro X.

El este convins că echipa naţională de tineret va câştiga turneul final al Campionatului European din 2019: „La meciul cu Portugalia i-am spus şi lui Mirel, i-am spus şi lui MM:N-are rost să discutăm de aia, că suntem prea buni pe toate palierele. În apărare probabil nu suntem aşa de puternici, dar suntem foarte puternici la mijloc şi în atac.”

Becali se bucură că FCSB revine pe Arena Naţională, pentru că stadionul din Voluntari i se pare „sinsitru”.

„Am jucat în deplasare, stadionul e urât, e aşa, mi se pare sinistru să jucăm noi acolo. Nu pentru ei (n.r. – FC Voluntari) e sinistru, pentru noi e, să jucăm acolo e cam sinistru. Pe Arena Naţională e altceva. Impune parcă şi respect adversarului. Acolo, la Voluntari, toţi vin… Botoşani, Chiajna joacă cu noi la mare meserie, la rupere. Când vin pe Arena Naţională…”, a spus el.

Meciul CSU Craiova – FCSB se va disputa, duminică, de la ora 21.00, în etapa a XII-a a Ligii I.